Annyira irritálta Barbara és Jolly a Farm VIP több szereplőjét, hogy lépniük kellett

Farm VIP
Vágólapra másolva!
Jolly és Barbara párosa annyira idegesítette már a piros csapatot a TV2 tanyasi valóságshow-jában, hogy egyértelmú volt, hogy a keddi adásban megpróbálják szétválasztani őket, azzal, hogy egyiküket hazaküldik. Főleg Barbi körül adódtak konfliktusok, a társak szerint folyamatosan harsány, ha bárki bármit javasol, azt támadásnak veszi - Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó pedig egyenesen úgy érezte, mintha egy hete statiszta lenne a páros nászútján.  
Vágólapra másolva!

A farmgyűlés elején Demcsák Zsuzsa megállapította, hogy a piros csapat nagyon jól kezdte a 2021-es Farm VIP-t, de szétesett, leginkább azért, mert a Jolly-Barbara páros nem passzol sehogy sem a többiekhez. Singh Viki úgy érezte, mintha negyedik általánosban lenne, amikor van egy kislány az osztályban, aki őt akarja kiközösíteni. „Az első négy napban haza akartam menni, úgy éreztem, hogy ehhez gyenge vagyok" – mondta hüppögve az énekesnő.

tv2

Nagy Noémi szerint Viki kerüli a konfliktusokat, Holló pedig nagyon óvatosan, finoman fogalmaz. Jolly is beszélt röviden a szavazás előtt: „Én itt nagyon szeretek mindenkit, de vannak olyan szokásaim a párommal, amit ők nem tudnak kezelni" – vélekedett. Kammerer Zoltán elmondta, hogy olyan neki a Farm VIP, mintha egy nászúton lenne statiszta, de így nem mehet tovább, mert öt ember nem tud kettőhöz alkalmazkodni.

Szuperák Barbara tv2

Szuperák Barbi kezdte sírva a jelölést, mint mondta, csalódott egy emberben, Noémira tett. A megnevezett játékostárs volt soron: „Őszintén elmondtam, mik a problémák, mikre figyelj oda. Nővérként fordultam hozzád. Nagyon tudod, mikor kell beszélni, de nem tudod, mikor kell befogni" – mondta Barbarának, de Jollyra tett jelet, hogy Barbi maradjon még a játékban, hogy tanulhasson tőlük.

Jolly tv2

Jolly elmondta, hogy focista volt, csapatjátékos, most is annak érzi magát, majd rátért arra, kit akar kinn látni: „Nem beszélgettünk semmiről" – jegyezte meg, ő Noémit nem szeretné a játékban látni. Sing Viki ment, aki elárulta, hogy annyira kerüli a konfliktust, hogy inkább perifériára teszi magát, visszavonul – ő is Jollyra rakott jelet.

„Olyan emberre teszem a jelet, akivel jól kijövök. Nagyon okos, nagyon erős, rafinált, és ezt nem személyesnek veszi majd. Én gyűlölöm a feszültséget... Barbi, rád teszem, és tudom, hogy kemény csaj vagy, de szeretnék egy kis csendet, egy kis nyugit" – így indokolt Bódi Sylvi. Kammerer Zoli szintén Jollyra rakott jelet, majd Holló jött, aki ugyanígy tett, tehát a mulatós zenésznek kellett ellenfelet választania.

A logika döntött

A párbaj végül logikai volt, hosszan próbálkoztak a felek, Holló végül legyűrte Jollyt, így utóbbi kiesett. Mint mondta, két és fél éve nem voltak külön egy napnál többet Barbarával, most nehéz lesz neki. Nagy kérdés a folytatásban, hogy hány napig képes erősnek maradni Barbara, illetve köt-e barátságokat, szövetségeket, mert jelenleg nagyon gyenge a pozíciója.