Az énekes már korábban is érezte, hogy neki kell távoznia a Farm VIP műsorából, de ilyen fokú rosszindulatra nem számított.

Majdnem egyórás logikai párbaj után végül Jolly maradt alul Fehér Hollóval szemben a Farm VIP tegnap esti adásában - erről itt olvashat hossszabban. Az énekes kiesett, a barátnője viszont játékban maradt. Mint elmondta, lenne amit másként csinálna, de legjobban mégis az bántja, hogy ő nem érzett szinte semmit a csapattársak rosszindulatából, áskálódásából.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Őszintén meglepett, hogy a Farmgyűlésen négy jelet is kaptam, az indokok pedig méginkább. Akkor nem tudtuk, hogy a kis interjúkban miket mondanak rólunk a többiek. Meglepődve hallgatjuk vissza a csapattársak véleményét. Olykor undorítóan beszélnek rólunk, ami nagyon kiábrándító, jobb is, hogy nem kellett több időt a játékban töltenem  - kezdte a Borsnak az énekes.

Jolly hatalmast csalódott a játékostársaiban, hiszen ő elmondása szerint mindig igyekezett önmagát adni és kivenni a részét a munkákból. "Nem játszottunk rá, mi a valóságban is ilyenek vagyunk. A munka pedig mindig el volt végezve, azon kívül miért ne romantikázhattunk volna a munka után? Ha valaki elkövet egy hibát, azt egy csapatként kell megoldani, nem a másikban keresni mindig a rosszat. Nálunk mindenki mindenbe belekotnyeleskedett. Nem volt meg az egység" - mondta, és hozzátette, hogy a másik csapatot kellett volna választania, de így nem volt szerencséje, és csalódott az emberekben.

A Farm VIP-ban ma óriási fordulat lesz, erről itt írtunk.