Késsel támadtak Bradley Cooperre a metróban

Bradley Cooper Szuperhősök stílusa - sztárparádé a Bosszúállók: Végjáték világpremierének vörös szőnyegén
Bradley Cooper
Vágólapra másolva!
Bradley Cooper elmesélte, hogy 2019-ben késsel támadtak rá a New York-i metróban. Hogy miként reagált, hogyan menekült meg, az is kiderült egy friss interjúból.
Vágólapra másolva!

A színészként és producerként összesen nyolc Oscar-díjra jelölt Bradley Cooper volt a legutóbbi vendég Dax Shepard podcastjában, az Armchair Expertben, ahol egy ijesztő történetet is elmesélt: 2019-ben majdnem megkéselték a New York-i metróban.

Bradley Cooper Forrás: Getty Images/2019 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff

A színész arról beszélt, hogy már túlságosan biztonságban érezte magát a városban, mindenhová fülhallgatóval a fülében mászkált – zenét hallgatott akkor is, amikor a metró peronján megjelent előtte egy fiatal férfi, késsel a kezében.

Cooper egyáltalán nem figyelt a környezetére – a felé közeledő férfiról először azt hitte, csak egy rajongó, aki közös fotót akar vele –, de amikor meglátta a kést, ösztönösen cselekedett: ellökte a támadót, és futásnak eredt.

A férfi Cooper után rohant, de a színésznek az elmondása szerint sikerült elbújnia, sőt utána még ő futott a felszínre a támadó után, hogy a telefonjával készítsen róla pár képet – amiket meg is mutatott két szembejövő járőrnek, de azok inkább azzal foglalkoztak, hogy ő nem sérült-e meg. A teljes beszélgetést meghallgathatja itt.