Lemondott a gyógyulásról a halálos betegséggel küzdő Michael J. Fox

Tribeca Talks - Storytellers: Michael J. Fox and Denis Leary red carpet; celebrity; Michael J. Fox Vertical FULL LENGTH
US/Canadian actor Michael J. Fox attends Tribeca Talks - Storytellers at the 2019 Tribeca Film Festival at BMCC Tribeca PAC on April 30, 2019 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Michael J. Fox egy friss interjúban arról beszélt, hogy beletörődött: az ő életében már nem találnak gyógymódot az őt is sújtó betegségre, vagyis a Parkinson-kórra.
Vágólapra másolva!

Michael J. Fox tavaly novemberben megjelent önéletrajzi könyvében, a No Time Like the Future-ben számolt be arról, hogy folyamatosan romlik az egészségi állapota, Parkinson-kórja miatt nem tud több színészi feladatot vállalni – most pedig arról is beszélt, hogy már lemondott a gyógyulásról.

Michael J. Fox Forrás: AFP/Angela Weiss

"Nyíltan beszélek az emberekkel arról, hogy van-e gyógymód. Amikor arról kérdezgetnek, hogy megszabadulhatok-e még a Parkinson-kórtól, azt szoktam mondani: 60 éves vagyok, és a tudománynak nehéz. Szóval nem" – mondta az AARP-nek egy friss interjúban.

A Vissza a jövőbe-filmek sztárja ezzel együtt szerencsésnek érzi magát, hogy vissza tudott vonulni, a gyógymóddal kapcsolatos kutatásokat is tudta támogatni – miközben sokaknak a napi munkájukat, havi megélhetésüket kell feladniuk a betegségük előrehaladtával.