Agyonlőtték egy Oscar-jelölt film 22 éves színésznőjét

Fox Searchlight Pictures Presents "Beasts of the Southern Wild" - New Orleans Premiere After Party Two People GettyImageRank3 Horizontal
NEW ORLEANS, LA - JUNE 25: (L-R) Actresses Jonshel Alexander and Quvenzhane Wallis on the dance floor at Fox Searchlight Pictures Presents "Beasts of the Southern Wild" After Party on June 25, 2012 in New Orleans, Louisiana. Skip Bolen/Getty Images for Fox Searchlight Pictures/AFP (Photo by Skip Bolen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Gyilkosság áldozata lett Jonshel Alexander, akit gyerekként láthattunk A messzi dél vadjai című filmben.
Vágólapra másolva!

Megölték Jonshel Alexander korábbi gyerekszínészt New Orleansban – írja a helyi hírekkel foglalkozó Nola.com.

Jonshel Alexander (balra) A messzi dél vadjai Oscar-jelölt főszereplőjével, Quvenzhané Wallisszal 2012-ben Forrás: Getty Images via AFP/2012 Getty Images/Skip Bolen

A nő egy meg nem nevezett férfival ült egy kocsiban, amikor egy ismeretlen férfi mindkettejüket meglőtte: Alexandert a helyszínen halottnak nyilvánították a mentősök, míg a vele lévő férfi sérülése nem volt végzetes, maga vezetett be a kórházba az eset után.

A rendőrség még nyomoz, egy utcai kamera felvételét közzé is tette az elkövetőről és a kocsijáról, ami a Nola.com cikkében látható alul.

Jonshel Alexander A messzi dél vadjaiban (a bal szélen) Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Alexandernek egyetlen filmszerepe volt, 12 évesen Joy Strongot játszotta A messzi dél vadjaiban, amelyet aztán Oscar-díjra is jelöltek. A Louisianában játszódó történethez kimondottan helyi gyerekeket keresett a rendező, Benh Zeitlin, aki végül négyezer jelentkező közül választotta ki a főszereplőket.