Már nagyon várják a börtönben az RTL Klub bukott sztárját

aurelio
Vágólapra másolva!
Ha maradt sok pénze, védelmet vehet az összesen 3 év 5 hónap börtönre ítélt valóságshow-szereplő.
Vágólapra másolva!

"Aki soha nem volt börtönben, soha nem fogja megtudni, milyen is ott az élet, mert amit a tévé mutat, az minden, csak nem a valóság. Majd most kerül be a való világba. Kitartást neki, de nem sok esélyt látok rá, hogy szeretni fogják, mert az én öt és fél évem alatt körülbelül hárommillió-ötszázezer alkalommal hallottam, hogy bárcsak bekerülne. Szóval biztosan lesz, aki szívesen fogadja majd. Persze egy kis pénzzel, ami van neki, mindent el lehet intézni. Így valószínűleg, amíg van pénze, addig a s*gge is szűz marad" – idézte a Ripost az egyik volt rabot.

Forrás: TV2

Mint korábban írtuk, a napokban a bíróság megváltoztatta az első fokon eljáró bíróság döntését, így végül Aurelio büntetését 2 év 3 hónap börtönre enyhítették, valamint 67 ezer forint bűnügyi költség és további 100 ezer forint bűnügyi költség fizetésére kötelezik. Aureliót korábban a drogügyei miatt 1 év és 2 hónap börtönbüntetésre ítélték, a bíróság döntésének értelmében ezt is le kell töltenie.

A realityceleb már arról beszélt, hogy svájci állampolgár is, és lehet, hogy nem akar itthon börtönbe vonulni. Azt is állította, hogy a Kúriához fordul ügyvédjével, azaz nem megy börtönbe a napokban.