Kódolatlan tévécsatornát kap sok százezer előfizető

Hal a tortán, Köllő Babett
Vágólapra másolva!
A TV2 Séf csatorna decemberben kódolatlanul érhető el a Magyar Telekom kínálatában Telekom TV, IPTV és SAT TV előfizetők számára*, így a karácsony előtti időszakban érdemes lesz a 7. csatornahelyre kapcsolni. Sütés, főzés, praktikák, sztárséfek, ételek, italok, mind-mind a TV2 Séf kínálatában decemberben - áll a TV2 Csoport közleményében.
Vágólapra másolva!

A december a családi sütés-főzés egyik csúcsidőszaka, melyhez ezúttal a TV2 Séf szállítja a jobbnál-jobb tartalmakat. A csatorna műsorai segítenek az ünnepi menü összeállításában, a legjobb levesek, húsok, köretek és desszertek, tradicionális és modern fogások elkészítésében. December 13-tól minden este a Karácsonyi sütimester versenyzőinek desszertkölteményeit csodálhatják meg az édesszájúak, december 18-án 17:55 kezdéssel a Karácsony River Cottage-ban különkiadása kerül képernyőre, Hugh pedig garantálja, hogy ezúttal is a környék terményeinek és saját kertjének legjavát teríti az ünnepi asztalra. December 19-én 13:30-tól Nigella Lawson – Nigellissima műsorának Karácsonyi finomságok epizódja ad ihletet a sütéshez, 24-én 18 órától pedig Jamie Oliver karácsonyi receptjei lesznek terítéken - áll a TV2 Csoport közleményében.

Hal a tortán, Köllő Babett tv2

A TV2 Séf azonban nemcsak karácsonyi különkiadásaival várja a gasztronómia szerelmeseit. November 1-jén a TV2 Séf képernyőjén tért vissza a Hal a tortán, ami hétről hétre egyre nagyobb nézői részesedést ért el a 18-59 éves tévénézők között. Novemberben átlagosan a korcsoport nézőinek 1,2%-a választotta a hétköznap este 7 órakor futó gasztrorealityt, ami nagyban hozzájárult a TV2 Séf novemberi sikeréhez, hiszen teljes napon 0,4%-os nézői részesedést ért el.** A TV2 Csoport népszerű gasztrorealityjében december 6-10. között újabb sztárok vendégelik meg egymást és versengenek a hét sztárszakácsa címért. Ezúttal Molnár Andi, Demcsák Zsuzsa, Rippel Ferenc, Kovács Dóri és Katus Attila mérik össze tudásukat a konyhában.

Nigella Lawson Forrás: AFP/Valery Hache

A jól ismert és közkedvelt vásárolt tartalmak, mint Martha Stewart Sütivilága, Jamie Oliver sorozatai, az Otthonos ízek, Jamie és Jimmy konyhai csatái, Jamie takarékos kajái, Gordon Ramsay A pokol konyhája XVI. és XVII. és az All Star évada, és a Főzzünk együtt! sorozat profi és lelkes amatőr szakácsai is várják a képernyők elé a nézőket. Hétvégente 16:50-től a boroké a főszerep, a Wine Show adásaiban ismert borszakértők erednek a legjobb borok nyomába, olaszországi főhadiszállásukról elindulva 11 országot vesznek célba. December 18-tól hétvégente 20 órától Paul Hollywood mindennapi kenyere, 20:40-től pedig a Nigellissima látható a TV2 Séf műsorán.

* kivéve Közszolgálati díjcsomaggal rendelkező előfizetők
** Időszak: 2021.11.01. – 2021.11.28. teljes heti átlagok alapján Nielsen Közönségmérés/TV2 Kutatás