Leállt a koncert, mert pár néző az első sorban mutogatott és trágárságokat ordibált

KKevin
Vágólapra másolva!
KKevin ismert előadó jelenleg Magyarországon, rapdalai többmilliós nézettségeket érnek el, legismertebb dala, a Chivas már átlépte a 11 milliós megtekintést. Most egy koncertjét le kellett állítania pár bunkó néző miatt.
Vágólapra másolva!

A fiatal rappernek már 100 ezer követője van az Instagram-oldalán, ahol lifestyle tartalmakkal szórakoztatja rajongóit. Kevin a legújabb Instagram történetében osztotta meg rajongóival, hogy nemrég le kellett állítania egy koncertet, miután az első sorból beszóltak neki és folyamatosan középső ujjat mutattak. A rapper szerint hárman voltak, de egy néző különösen ordenáré módon kiabált vele, erre azzal vállaszolt, hogy tegye el az ujját, vagy letöri.

KKevin pár hónapja Dubajban Instagram

Kevin az Insta-sztoriban elmondta, hogy igaz, hogy volt benne pár vodkanarancs, de talán nem jól reagálta le a helyzetet, hogy ebből a szempontból ő nem követendő példa. "Nem kell elmenni egy koncertre, ha valakit nem szeretsz. Ha meg elmész, nem kell k.rva anyázni. Ha pedig valaki k.rva anyázik, az tényleg megérdemli, hogy a fejébe legyen b.szva egy mikrofon" - ezzel zárta a sztorit.