Zebrán gázolták el a magyar internetes sztárt, súlyos állapotban került kórházba

Hernádi Bence influenszer és menyasszonya
Vágólapra másolva!
Nyakcsigolyája tört el, teljes csoda, hogy felépült. 
Vágólapra másolva!

Hernádi Bence, vagy ahogy sokan ismerik, rBence az egyik legismertebb és legmegosztóbb youtuber Magyarországon. Több közösségi oldalon is jelen van, az Instagramon több mint 193 ezren, míg a TikTok-oldalán 406 ezren követik.

Hernádi Bence influenszer és menyasszonya Instagram

A fiatal influenszer legújabb Instagram-posztjában egy videót tett közzé, amelyben a két évvel ezelőtti súlyos balesetéről beszélt. Egy zebrán akart áthaladni, amikor elgázolta őt egy autó - a negyedik nyakcsigolyája eltört. "Sokáig úgy gondoltam erre az egészre mint egy negatív, szomorú dologra, szerintem érthetően, nehéz dolog pozitívan gondolni erre, elvégre is, majdnem örökre ott maradtam egy hideg pesti zebrán" - írta. Két év elteltével teljesen más szemszögből tekint vissza a balesetre, és elmondta hogy szerencsésnek tartja magát, hogy túlélte és ennyivel megúszta.

"Ebben az életben semmi sem biztos a halálon kívül, családok és kapcsolatok is kerülhetnek válságba, érhetnek minket egészségügyi problémák, ami fontos, hogy olyan emberekkel vegyük körbe magunkat akik a lehető legegyszerűbbé teszik nekünk ezen a nehézségek megoldását" - jegyezte meg. Bővebben a videón: