Nagy Feró az Origónak: Kóbor János nagyon jól kezelte ezt a világot

Nagy Feró
Vágólapra másolva!
Feró egy Omega-LGT-Beatrice turnén ismerte meg Kóbor Jánost, akinek nagy tisztelője volt, meg is van a régi, gyűrött omegás tagsági igazolványa.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, meghalt Kóbor János, az Omega énekese, frontembere. „Amikor meghallottam, felhívtam a menedzserüket, de sajnos igaz volt a hír... engem nagyon megdöbbentett, még akkor is, hogy tudtam, mi a helyzet. Amióta bevitték, többet tudtam, ami a sajtóban megjelent, de hírzárlat volt, nem akartunk többet mondani. Így is reménykedtünk, mert vannak emberek, akik kiszabadultak a lélegeztetőgép fogságából. Mecky pedig strapabíró, erős ember volt" – mondta megkeresésünkre Nagy Feró.

Nagy Feró MTVA

„Ős omegás rajongója vagyok... Megvan az omegás tagsági igazolványom is. Volt egyszer egy Omega, LGT, Beatrice turné, én akkor ismertem meg közelebbről... Nekünk az komoly fordulópont volt: elhittük, hogy a Beatrice ér annyit, hogy felléphet az Omega előtt" – emlékezett Feró.

Nagyon jó embernek ismerte meg, hiányozni fog neki. „Ha belegondolunk, Meckynek nem volt összetűzése senkivel, jól kezelte ezt a világot... ő ezt nagyon jól csinálta..." – jegyezte meg.