Megvolt az első csók a Nagy Ő-ben, ketten összeomlottak, egy lány végig hazudott

A Nagy Ő
Vágólapra másolva!
A Nagy Ő harmadik részére Rebeka közellenség lett, Evelin meg a ceremónia előtt rózsát kapott. A cikk alján szavazon!
Vágólapra másolva!

Folytatódott a TV2 romantikus párkeresője: előzőleg Rebekát szavazta meg a kis közösség a legkevésbé őszinte nőnek, aki csak azért van a műsorban, hogy ismert legyen. A reality főnyereménye, Tóth Dávid minirandin vallatta és megríkatta a szőkésbarna lányt, időközben viszont Annabella rájött, hogy nem sok perspektíva van abban, ha a legnépszerűtlenebb, számkivetett lány barátnője, így megtagadta őt, amikor visszatért a nem túl sikeres tóparti traccspartiról.

tv2

Evelin időközben faképnél hagyta a mezőnyt, megvolt az első csók, ráadásul előre kapott egy rózsát, neki már nem kellett izgulnia az ünnepélyes búcsúztatón. Itt van videón az eset:

Jött a rózsaceremónia, igazából nem volt semmi meglepetés, minden olyan szereplő benn maradt, akit többet láthattak a tévézők, négy nőt viszont haza kellett küldenie az olimpiai ezüstérmes kajakozónak. Távozott a hetyke Krisztike, aki csak bolondos oldalát tudta megmutatni, illetve Anita is, aki túlzott őszinteségének tudta be a korai búcsút, maradt Rebeka.

Hazugságvizsgáló gépre kötötték utána a lányokat, a szilikontól és a plasztikai beavatkozásoktól láthatóan nem irtózó Alexandra gyakorlatilag minden válasza hamis volt, Fanni pedig elsírta magát.

Annabella következett, akit a volt exatlonos elsőként kiszemelt, és Evelin is vállalta a próbát - előbbinél az derült ki, hogy nem volt mindig őszinte. A többiek által kiutált Rebeka volt soron, rögtön az elején füllentett (azt mondta, hogy jól érzi magát a lányokkal), utána pedig (a gép szerint) kiderült, hogy nem játszotta meg magát, potyogtak a könnyei, de ezúttal nem az önsajnálattól.

Szavazzon!

Szavazzon!

Ki lesz a befutó a Nagy Ő-ben? Két választ is megadhat!