A felesége kezét fogva halt meg Kóbor János

KÓBOR János énekel énekes koncert Közéleti személyiség foglalkozása művész MŰVÉSZET SZEMÉLY zenész
Kóbor János az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában, 2019.
Vágólapra másolva!
Kóbor János szervezete közel egy hónapnyi küzdelem után végül feladta a harcot a koronavírussal szemben. Az Omega frontembere mélyaltatásban volt a kórházban, s nem is ébredt már fel, így a szerettei nem tudtak vele beszélni.
Vágólapra másolva!

– A felesége, Zsóka rendszeresen járt be hozzá, hétfő reggel pedig szólhattak neki, hogy eljött az idő. Zsóka ott volt vele, fogta a kezét, amikor meghalt. Biztos vagyok benne, az, hogy a felesége mindennap bement hozzá, az a támogatás és szeretet, amit kapott, az tartotta őt eddig életben, amiatt tudott küzdeni, harcolni, ám a vírus legyőzte a szervezetét – mondta a Blikknek Trunkos András, az Omega menedzsere.

Kóbor János az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában, 2019-ben Forrás: MTI/Mohai Balázs

– Több rajongó is megjelent a házánál és mécsest gyújtottak Mecky emlékére. A család tudja, hogy sokan szerették őt, értik a fájdalmukat, és köszönik a rajongók támogatását, ám arra kérünk mindenkit, hogy ne menjenek oda a házhoz, hagyják csendben gyászolni őket. Tartsák tiszteletben azt, mekkora lelki terhet jelent, hogy a kapu előtt ott égnek a mécsesek. Lesz majd megemlékezés, ennek pontos időpontjáról és helyszínéről tájékoztatjuk a rajongókat, ahogyan a temetésről is - mondta a menedzser.