Ezek a magyar sztárok bevallották, hogy nagy válságban van a házasságuk

l.l junior, kulcsár edina, győrfi pál, kökény attila
Vágólapra másolva!
A sztárok általában szívesen mesélnek a boldogságukról, arról viszont hallgatnak, ha tönkremegy a párkapcsolatuk, vagy csak utólag árulják el, hogy már túl is vannak a váláson, és külön folytatják. Voltak azonban mostanában néhányan, akik a nyilvánosság előtt is vállalták, hogy problémáik vannak a párjukkal, de még igyekeznek kijavítani a hibákat, hogy megmentsék a házasságukat. L.L. Junior már régóta küzd a kapcsolatáért, Kulcsár Edináék is mélyponton vannak, de Kökény Attila, Janicsák Veca és Győrfi Pál is beszélt a magánéleti gondjairól.
Vágólapra másolva!

L.L. Junior

L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga idén augusztusban szétköltöztek. A párhoz közelálló források akkoriban Kinga szülés utáni depressziójával magyarázták a történteket, konkrét információ azonban sehol sem jelent meg arról, hogy pontosan mi állhatott a háttérben. Az okokról azóta sem beszéltek, de még mindig nem engedték el egymás kezét: folyamatosan találkoznak, kettesben és közös kislányukkal is szerveznek programokat.

"Megkezdődtek a közel-keleti béketárgyalások. A két fél egyelőre higgadt magatartást tanúsít" - írta az egyik képük mellett a rapper, aki mindent megtesz azért, hogy visszahódítsa a feleségét.

Kulcsár Edina

Bár sokak számára tűnhetett úgy, hogy Kulcsár Edina és Csuti mesébe illő házasságban él, néhány hete elárulták, hogy komoly válságban vannak, és egyáltalán nem biztos, hogy együtt maradnak. Mint kiderült, a veszekedések alkalmával volt rá példa, hogy eldobták a gyűrűjüket, és felmerült köztük a szétköltözés, illetve a válás lehetősége is.

"Alig kommunikáltunk Csutival, és volt, hogy nagyon csúnyán összevesztünk, a kapcsolati problémáinkról sem tudtunk beszélni. Volt, hogy a két gyerekkel elmentem otthonról egy-két éjszakára. Mondtam Csutinak, ez az utolsó esélye, különben beadom a válópert" - árulta el a modell.

Győrfi Pál

Távol voltak egymástól Győrfi Pál és Salgó Adrienn céljai a házasságuk előtt, kellett egy kis szünetet tartaniuk, hogy visszataláljanak egymáshoz. "Megbeszéltük, hogy tartunk egy hónap szünetet. Úgy, hogy előző este még így öleltük egymást, hogy nem akarlak elengedni. Mégis meghoztuk ezt a döntést, hogy nyugodt, tiszta fejjel el tudjuk dönteni azt, mit akarunk az élettől. Hajlandóak vagyunk-e kompromisszumot kötni, lemondani a saját vágyainkról, annak érdekében, hogy együtt legyünk" - mesélték a napokban.

"Egy hónap után úgy éreztük, hogy mindennél fontosabb, hogy mi együtt legyünk. Ez mindkettőnktől alkalmazkodást igényelt" - tette hozzá a szóvivő.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!