Közel 600 ezren követik ezt a magyar lányt, aki most megosztó klipet készített

Sápi Vivi
Vágólapra másolva!
Sápi Vivi a népszerű influenszer, akit több mint 592 ezren követnek a TikTok oldalán humoros és lifestyle videói miatt. Klipje egy nap alatt 30 ezer nézőt érdekelt.
Vágólapra másolva!

Legújabb videójában jelentette be, hogy elkészült az első dala, ami a Hogy Miii? címet kapta. A klip, amiben több ismert tiktokker is megfordul, egy nap alatt 30 ezer megtekintést ért el Vivi YouTube csatornáján és több mint 150 kommentet kapott. A rajongók vegyes érzelmekkel fogadták a kedvencük első szerzeményét, többen úgy gondolják, hogy Vivi inkább a TikTokon kell hogy maradjon, míg mások szerint ez egy új zenei karrier kezdete.

Sápi Vivi YouTube

"Ez nagy jó lett és mostantól ez a kedvenc zeném. Imádom és téged is imádlak. Nagyon érdekes hogy agrármérnökből légiutas-kísérő és abból tikokker/youtuber lettél. Sehogy sem passzolnak egymáshoz, viszont te így vagy tökéletes és sosem szeretnénk téged megváltoztatni és nem is örülnénk neki ha megváltoznál" - írta egy lelkes híve.

"Szép, értelmes lány és értem minden irányba nyit, ami pénzt hozhat, de ez katasztrófa. Persze van egy réteg, aki agyon fogja dicsérni, ahogy Irénkét is, de ettől még nem lesz jó. Ettől függetlenül én becsülöm, amit eddig elért és ahogy építgeti az életét" - írta egy másik.

Íme a klip, döntse el, jó vagy... nem jó.