A zenészlegenda emléke előtt akartak tisztelegni, ám botrányba fulladt a megemlékezés, derül ki a Tények beszámolójából.

Kóbor Jánost egy ország gyászolja. Az Omega együttessel elért sikereivel beírta magát a történelembe, dalszövegei rengeteg ember emlékezetében élnek kitörölhetetlenül, egyvalakinek azonban sikerült elrontania a zenekar legismertebb slágerét, ezáltal kínos szenvedésbe fordult át a megemlékezés.

@mark.hoover

tíz perc múlva a műsorvezető szerint ez tökéletes volt / nem a hiba, hanem a képmutatás a baj #gasparlaci #ződhajulany #omega #xfaktor #gyöngyhajulány #gyongyhajulany

♬ eredeti hang - mark.hoover

Gáspár Laci szombaton az RTL Klub élő adásában járatta le magát, és ezzel együtt a műsort is, amelyben "Mentorként" tevékenykedik, ugyanis a „Gyöngyhajú lányból" „Zöldhajú lányt" kreált. A megemlékezésnek szánt néhány perc igazi iskolás zavarba ejtő toporgásba ment át. A ledfal szétnyílt, és érkezett a négy "Mentor", de mintha az osztály legrosszabb tanulóit állították volna sorba azért, hogy erőltessék meg magukat egy kicsit. Az erőltetett komolyságot szinte tapintani lehetett a levegőben, egyikük sem tudta, pontosan mi lenne a feladata. Az előadást Gáspár Laci indította, aki mintha 5 perccel a színpadra lépés előtt akarta volna bemagolni azt a dalszöveget, amiről nem túlzás azt állítani, hogy szinte az egész ország kívülről fújja. A botrányba keveredett Mentornak úgy néz ki, nem sikerült megugrania ezt a feladatot, így lett a "Gyöngyhajú lányból" "Zöldhajú lány", a méltóságteljes megemlékezésből pedig szégyenteljes kínlódás.