Hírt adott magáról a műtét után Gelencsér Timi, pokoli fájdalmai vannak

Gelencsér Timi
Vágólapra másolva!
Gelencsér Tímea átesett a mandulaműtétjén, még otthon lábadozik.
Vágólapra másolva!

"Helyzetjelentés! Kicsit elhamarkodottan mondtam, hogy a műtét utáni 12 óra szörnyű, utána egyre jobb. Sajnos hullámzik a fájdalom, és ezt egy jobb pillanatomban írhattam... Ma vagyok a 3. napon és talán ma ébredtem a legnagyobb fájdalommal. A doktor úr azt mondta, a 4-5. nap lesz a legrosszabb és utána lesz csak elviselhetőbb. Pontosan tudom, hogy nagyon sokan keresztül estek már ezen, és rutin műtétnek számít, de banyek, amikor egyszerre kivetettem a 4 bölcsességfogam, az gyaloggalopp volt ehhez képest.

Muszáj innom napi 3 litert minimum, úgyhogy azt kénytelen vagyok tolni, de sokkal jobb volt amikor infúzión kaptam a folyadékpótlást" - mesélte a követőknek.

"Sokan kérdezitek, miért kellett kivenni a manduláim. Ezt még nem írtam le sehol, úgyhogy tisztázom. 5 éve körülbelül csak a baj van vele. Állandóan begyullad, és antibiotikumot kell szedjek a tüszős mandulagyulladásra, ami azért nem túl jó. 6 éve volt mononukleózisom, ami brutális volt.

Ugye egy ilyen góc sok probémát okozhat, többek között ízületi problémákat, hajhullást, bőrbetegségeket és még sok mást. Utólag szinte biztos vagyok benne, hogy emiatt hullott a hajam, mert az kb 4 éve kezdődött! Licsikével itthon pihengetek, és 4 óránként szedem a gyulladáscsökkentő-fájdalomcsillapítót. Kivételesen most tényleg minden előírást betartok. Remélem, a hangom visszatér az eredetire, mert most nagyon magas..." - árulta el.