Két agyvérzése után koronavírusos lett a magyar zenész

Sláger Tibó
Vágólapra másolva!
Sláger Tibó és családja is megfertőződött, felesége súlyos állapotba került, egy héten át aggódott Mónikáért, miközben köhögési rohamokkal, legyengülten küzdött ő is.
Vágólapra másolva!

"Először a fiamat támadta meg a betegség, belázasodott, borzalmasan köhögött, ezzel párosult az elviselhetetlen torokfájás, de ennél is rosszabb volt, hogy teljesen legyengült, erőtlenné vált" - kezdte a mulatós énekes a Borsnak. "Néhány napos csúszással nálam is hasonló tünetek jelentkeztek. Megmondom őszintén, eddig nem igazán vettem komolyan a covid-hisztériát, úgy gondoltam, kissé eltúlozzák, de most már, hogy engem is ledöntött a lábamról, megváltozott a véleményem, be kellett látnom, hogy ez nem egy sima influenza, hanem egy valóban komoly, makacs nyavalya" - mondta.

Forrás: Sláger Tibó/Facebook

"Nagy esély volt rá, hogy körbemegy rajtunk. Néhány nappal a fiam és utánam Mónikát is elérte a betegség. Neki is ugyanazok a tünetek voltak, annyi különbséggel, hogy hozzánk képest nála minden sokkal nagyobb intenzitással történt. Neki is ugyanazok a tünetei voltak, annyi különbséggel, hogy nála minden sokkal nagyobb intenzitással történt.

Én szerencsésebb voltam, mert ennyire nem volt kritikus az állapotom"- mesélte Sláger Tibó, aki nagyjából fél évvel ezelőtt kapta meg a második oltását a feleségével együtt, és biztos benne, hogy ennek köszönhetik, hogy nem történt velük komolyabb baj.