Többen roppant idegesek lettek a Farm VIP-ban a visszahozott szereplő miatt

farm vip
Vágólapra másolva!
Kérdéses volt, hogy Gyepes Gábor a pénteki kiesése után milyen céllal bukkant fel a parasztháznál a hétfői adás előzetesében, és csak a mini rétesfesztiválra, vagy teljes jogú játékosként érkezett-e.
Vágólapra másolva!

Fény derült arra, hogy a két kieső között volt egy végső párbaj, amiből Gyepi került ki győztesen, így ő térhetett vissza a Farmra, folytathatja a küzdelmet a többiekkel. Bár Dia számára hihetetlenül pozitív volt ez a fordulat, sokan nem nézték jó szemmel.

TV2

"Az egykori piros csapattársak örültek nekem, de a sárgák arcán volt némi döbbenet. Noémi úgy mutatkozott be, mintha először találkoznánk, szerintem nem volt túl lelkes, hogy visszatértem" - magyarázta a volt futballista.

tv2

"Az is előnyt jelent Dia és Gyepi számára, hogy párban versenyezhetnek, támaszkodhatnak egymásra, de az, hogy még vissza is lehet térni, ezek a bónuszkörök,

- morogta Noémi. Henry sem volt boldog: „Sokak szerint igazságtalan, hogy Gyepi visszatérhetett. Szerintem aki kiesett, annak vége versenynek, nem igazán tartom korrektnek, ha nyolcan eljutottunk idáig, akkor maradjunk nyolcan."