Delhusa Gjonnak több rokona is külföldön él, legnagyobb bánatára a koronavírus miatt idén sem ünnepel együtt az egész családja.

Delhusa Gjon aggódik, hogy a koronavírus-járvány miatt az év legszentebb ünnepét idén sem ünnepelheti teljes családjával együtt. A zenészt a Blikk kérdezte arról, hogy mégis hogyan zajlik náluk a karácsony, és szokásaikról is kifaggatták. "A nagyfiam most épp Liechtensteinben él, de mivel szigorúak az utazási szabályok és a kisfia is nagyon kicsi még, ezért nem kockáztatnak és nem jönnek. A nagy család Horvátországban, Olaszországban és Koszovóban él, de velük általában tavasz és ősz között jövünk össze, télen nem nagyon utazik senki messzire" - mesélte.

Forrás: Facebook, Delhusa Gjon

Azt is elárulta, hogy mi az a szokás, amit minden évben tartanak: "Az ima és az áldás, hisz az egész család nagyon vallásos. A másik szokás, hogy a szűkebb családi karácsonyokon mindenki rengeteg étellel készül és mivel senki nem eszik sokat, ezért nagyon sok marad meg" - mondta.

A zenész menye idén tavasszal halt meg, a tragédia miatt különösen nehéz lesz az idei karácsonya a családnak.

Épp a napokban beszéltünk az idei karácsonyról és bár még nem döntöttük el, kinél lesz, valószínűleg a volt feleségemnél, hisz a fiam most ott lakik az unokámmal a tragédia óta. A pici még csak kilenc hónapos, ezért most az ő igényeihez igazodik mindenki. Természetesen vigyázunk egymásra, mindenki túl van már mindhárom oltásán" - tette hozzá.