A műtüdőre tett Damu Roland húga: Mindent magának köszönhet

Damu Roland
Vágólapra másolva!
Válságos állapotban küzd az életéért Damu Roland. A napokban kórházból kórházba szállították, jelenleg a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán kezelik, ott, ahol másfél héttel ezelőtt Kóbor János meghalt - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Damu Roland hónapok óta küzd egészségügyi problémáival: nyár óta képtelen volt a munkavégzésre, így miután lebetegedett, anyagi problémái miatt a gyógyszeres kezeléseket nem tudta vállalni.

Heteken át szinte naponta próbált segítséget kérni, azonban egyik napról a másikra eltűnt közösségi oldaláról.

December elején derült ki, ennek oka, hogy kórházban kezelték.

Az ismerősei értesítették a rajongókat, hogy a színész kórházba került. Először csak annyit lehetett tudni, hogy kritikus állapotban van, mély altatásban tartják, most azonban egy kommentelő arról tájékoztatott mindenkit, már

műtüdőre kötötték, csakúgy, mint Csollány Szilvesztert, aki koronavírusos megbetegedése miatt került válságos állapotba.

Damu Roland második oltása után, épp a harmadik vakcina felvétele előtt szintén Covid-dal fertőződött meg, állapota folyamatosan, rohamosan romlott, a Honvédkórházból átszállították a Városmajor utcai klinikára, ahol a december 6-án meghalt Kóbor Jánost is kezelték. Jelenleg is itt fekszik, az orvosok mindent megtesznek azért, hogy megmentsék az életét.

Damu Roland Fotó: Life.hu

A Bors több olyan ismerősét kereste meg, akik 2015 áprilisában, a börtönből való szabadulása után mindenben segítették a színészt. Mint kiderült, ma már nem tartják a kapcsolatot, ugyanis hatalmasat csalódtak benne.

Roland éveken át kölcsönökből tartotta el magát, de az ismerősök szerint a mai napig nem rendezte feléjük a tartozásait.

A lap azt írta, a telefonhívásuk sem rendítette meg az ismerősöket, a harag erősebb a sajnálatnál, mert mint mondják, hiába próbáltak behajtani a pénzüket, hosszú ideje Roland elérhetetlen, bujkál előlük.

Damu Roland húga az internetről tudta meg, hogy testvérét kórházban kezelik.

„Régóta nem tartom sem vele, sem a Damu családdal a kapcsolatot, sajnos nem tudok róla semmit. Sokáig nagyon jó testvérek voltunk, akkor romlott meg a viszony, amikor a kislányát letagadta. Minden kapcsolatot megszakítottunk. Pénzt is kért tőlem kölcsön, de a mai napig tartozik, de úgy tudom nem csak nekem” – mesélte a Borsnak Damu Anita.

- folytatta a színész húga.

Damu Roland Forrás: TV2

„Az a probléma, hogy a nagynénémnek sem tudom az elérhetőségét, hogy megkérdezzem, mi a baj, vagy tudok-e valamiben segíteni. Mindenki eltávolodott tőle, fogalmam sincs, kihez tudnék fordulni miatta. Neki nem volt családja, nagyon sajnálom, és borzasztó ezt kimondanom, de mindent magának köszönhet. A lelkem most nagyon dolgozik miatta, de nem tudok mit tenni. Ki fogja ápolni, ha szüksége lesz rá? Sokat szenvedtem miatta és a család miatt is, ráadásul nem jött jókor ez a hír, mert kisbabát várok. Sajnálnám, ha így érne véget az élete, de azt nem szeretném, hogy a családtagjaimban miatta bárkinek is lelkiismeret-furdalása legyen. Jobbulást kívánok neki!” - mondta.