Lezárult a TV2 párkereső műsora. Az egyik lány a mérhetetlen fájdalom, a másik a földöntúli boldogság miatt sírt.

A Nagy Ő utolsó részére már csak két lány reménykedhetett. Annabella tűnt befutónak, Tóth Dávid és közte a műsor első napja óta megvolt a kémia, most egy tengerparti, romantikus vacsorára vitte, utána pedig az ágyba.

Annabella végig esélyes volttv2

Laura egy kalandos canyoning túrát kapott Tóth Dávidtól, majd egy gyönyörű tónál evezgettek, nagyjából percenkét csókolozva. A fiatal lány külföldön él, de tisztázta a párkereső műsor fődíjával, hogy ha úgy alakul, hogy egy pár lesznek, akkor hazaköltözik a szerelemért. 

tv2

Újabb romantikus vacsora jött, de felettébb fagyos lett a hangulat, amikor Tóth Dávid bevallotta Laurának, hogy előző éjjel Annabellával aludt. "Annyira lesokkolt, amit mondott... ha valaki iránt érzek valamit, akkor nincs gusztusom mással egy éjszakát eltölteni" - mondta a kamerának a lány.

Laura mélységesen csalódotttv2

"Ezek a dolgok nem azt sugallják felém, hogy te ugyanezt éreznéd. Ha valaki megfog, akkor nem tudok máshoz hozzányúlni" - jelezte a férfinak, aki azzal próbálta menteni a helyzetet, hogy nem volt semmi előző éjjel. A kajakozó az őszinteség fontosságát hangsúlyozta, mondván, ő nem akart titkolózni, Laura viszont úgy érezte, egy élményekkel teli nap után távolabb került a férfitól. Mintha megcsalták volna - így érezte magát. Ekkor már Dávid is gondterheltnek tűnt, íme:

tv2
tv2
tv2

Az izgalmak még csak ezután jöttek, a cikknek nincs vége, lapozzon!