Hatalmas fordulattal zárult A Nagy Ő, szem nem maradt szárazon

A Nagy Ő
Vágólapra másolva!
Lezárult a TV2 párkereső műsora. Az egyik lány a mérhetetlen fájdalom, a másik a földöntúli boldogság miatt sírt.
Vágólapra másolva!

A Nagy Ő utolsó részére már csak két lány reménykedhetett. Annabella tűnt befutónak, Tóth Dávid és közte a műsor első napja óta megvolt a kémia, most egy tengerparti, romantikus vacsorára vitte, utána pedig az ágyba.

Annabella végig esélyes volt tv2

Laura egy kalandos canyoning túrát kapott Tóth Dávidtól, majd egy gyönyörű tónál evezgettek, nagyjából percenkét csókolozva. A fiatal lány külföldön él, de tisztázta a párkereső műsor fődíjával, hogy ha úgy alakul, hogy egy pár lesznek, akkor hazaköltözik a szerelemért.

tv2

Újabb romantikus vacsora jött, de felettébb fagyos lett a hangulat, amikor Tóth Dávid bevallotta Laurának, hogy előző éjjel Annabellával aludt. "Annyira lesokkolt, amit mondott... ha valaki iránt érzek valamit, akkor nincs gusztusom mással egy éjszakát eltölteni" - mondta a kamerának a lány.

Laura mélységesen csalódott tv2

"Ezek a dolgok nem azt sugallják felém, hogy te ugyanezt éreznéd. Ha valaki megfog, akkor nem tudok máshoz hozzányúlni" - jelezte a férfinak, aki azzal próbálta menteni a helyzetet, hogy nem volt semmi előző éjjel. A kajakozó az őszinteség fontosságát hangsúlyozta, mondván, ő nem akart titkolózni, Laura viszont úgy érezte, egy élményekkel teli nap után távolabb került a férfitól. Mintha megcsalták volna - így érezte magát. Ekkor már Dávid is gondterheltnek tűnt, íme:

tv2
tv2
tv2

Az izgalmak még csak ezután jöttek, a cikknek nincs vége, lapozzon!