A Nagy Ő választottja elárulta, mi volt a legnehezebb az együttlét alatt

Szalai Laura, A Nagy Ő
Vágólapra másolva!
Másfél hónap együttlét után jöttek a gondok, majd egyik napról a másikra hirtelen szakítottak. Szalai Laura továbbra is szeretettel gondol a férfira, aki szerinte sokkal humorosabb annál, amit a nézők láthattak. A legnehezebb az volt az együttlét két hónapjában, hogy nemigen mutatkozhattak együtt Tóth Dáviddal.
Vágólapra másolva!

„Sok kritikát kaptunk, hogy nem engem kellett volna, hogy válasszon, és a külsőmet is bírálták. Hátránnyal indultam a műsorban, de nem gondoltam, hogy ez probléma lesz. Lezajlott a forgatás, végül engem választott. Két hónapot töltöttünk együtt, az nagyon jó volt. Nagyon jó volt minden perc, nagyon hálás vagyok neki mindenért. Mi csak adtunk egymásnak, semmi harag nincs ebben" – mondta Facebook Live-ban Szalai Laura.

tv2

Sok kommentelő azért bántotta, mert szerintük két hét alatt nem lehet beleszeretni senkibe. Laura szerint ez nem igaz, hiszen egy perc alatt is szerelembe lehet esni. „Ahogy vége lett a forgatásnak, akkor ismertük meg egymást igazán, együtt feküdtünk, együtt keltünk. Nem bujkáltunk, de nem mehettünk együtt nagyon publikus helyszínekre" - mondta. Ez nyilván nehézség volt, talán ezért is utaztak külföldre: Tóth Dávidot ugyanis a sportmúltja, az Exatlon és a Dancing With The Stars miatt itthon sokan felismerték.

tv2

Szerinte Dávid igazi énje nem jött ki a műsorban: „mérhetetlenül humoros pasinak" találta, aki gyakran megnevettette (nyilván kamerák előtt egészen más az ember, feszélyezettebb). A szülőknek is bemutatták egymást, de másfél hónap után jött a felismerés, hogy nem illenek össze. „Máshogy láttuk a dolgokat, de nem nagyon tudtuk megbeszélni" – emlékezett.

tv2

„Nyár volt, meleg volt, szerelem volt" – jegyezte meg, de minden szép véget ér egyszer, augusztus végén szétmentek, egyik napról a másikra. Egy darabig nem is keresték a másikat, majd a szünet után újra hívták egymást. Laura persze nézte a műsort: „Felkavaró volt visszanézni, az utolsó adás pedig hidegrázós volt."