A Nagy Ő: Tóth Dávid elárulta az igazságot arról, miért szakított Laurával

Szalai Laura, Nagy Ő
Vágólapra másolva!
Tóth Dávid Laurát választotta a Nagy Ő utolsó részében, melyben szerelmet is vallott a lánynak, de azóta kiderült, hogy már nincsenek együtt. A sportoló most elárulta, miért szakítottak, és hogy megbánta-e a döntését.
Vágólapra másolva!

"Két hónapig voltunk együtt, és ez idő alatt rájöjjöttünk, hogy nem passzolunk igazán egymáshoz.
Kijöttek a különbségek, bizonyos dolgokban más volt a nézőpontunk, sokszor elbeszéltünk egymás mellett, végül rá kellett jönnünk hogy nem illünk igazán össze. A forgatást úgy fejeztük be, hogy szerelmesnek éreztem magam. Hosszú idő után először! Majd a forgatás végeztével tudtunk tényleg kettesben lenni, kamerák nélkül először beszélgetni egymással. Ekkor nyílt alkalmunk igazán megismerni egymást, ez volt a legizgalmasabb időszak.


Aki pedig azt mondja, hogy egy ilyen műsorban nem lehet megtalálni az igazit, annak azt üzenem: a szerelem bármikor és bárhol jöhet, meg kell adni neki az esélyt! A legfontosabb pedig, hogy a mai napig jóban vagyunk Laurával és tiszta szívemből kívánom neki, Annabellának és a többi lánynak is, hogy találják meg a boldogságot! Ezt kívánom nektek is és kellemes ünnepeket mindenkinek!" - üzente közös képük mellett.