Ők lesznek a jövő világsztárjai - köztük van egy magyar is

Sydney Sweeney
Vágólapra másolva!
2021-ben a világsztárok, sokat látott színészek mellett több, kevésbé ismert fiatal is megjelent a tévében, akikre érdemes lesz a jövőben is odafigyelni. A Squid Game, A Fehér Lótusz vagy épp a Vad köztársaság több izgalmas szereplővel szolgált, de például a Young Rock főhőseit (Dwayne Johnson ifjúkori másait) vagy a Mise éjfélkor tinédzsereit is hamar megszerettük. Bemutatunk több tehetséget a tévéből, akik még nincsenek harmincévesek, és kíváncsian várjuk a következő szerepeiket.
Vágólapra másolva!

Jung Ho-yeon (Squid Game)

Forrás: Netflix

A dél-koreai Squid Game óriási siker lett világszerte, valószínűleg a nyugaton korábban ismeretlen színészei is kapnak még pár ajánlatot, akár Hollywoodból is. A stábból a harminc év alattiak közé tartozott a Kang Sae-byeokot játszó Hoyeon, akit a Vogue csak Dél-Korea következő topmodelljeként emlegetett – miután a színésznő negyedikként végzett a helyi Topmodell leszek!-ben. Más újságok címlapja mellett a szöuli divathéten is megjelent már, a Squid Game előtt azonban csak rövidfilmekben és videoklipekben szerepelt.

Grace Van Patten (Kilenc idegen)

Forrás: HULU/2021 Hulu/ Vince Valitutti

A kétszeres Emmy-díjas rendező, Timothy Van Patten lánya, aki már tízévesen megjelent apja egyik sorozatában, a Maffiózókban – majd jó nyolc évvel később a Gengszterkorzóban is. Onnantól kezdett komolyabban foglalkozni a színészettel: A mániákusban már három epizódban benne volt, Nicole Kidman 2021-es minisorozatában, a Kilenc idegenben pedig már mind a nyolc részben számítottak rá – olyan színészek mellett, mint Melissa McCarthy, Luke Evans, Bobby Cannavale vagy épp az apját alakító Michael Shannon.

Sydney Sweeney (A Fehér Lótusz)

Forrás: Instagram/Sydney Sweeney

Sokan bizonyára Sweeney miatt is várták az Eufória frissen indult, második évadát: ott Cassie-t, minden tinédzser fiú álmát alakítja – a szerep pedig a valóságban sem állhat tőle távol, legalábbis az Instagramra is sűrűn tesz ki magáról szexi képeket, már közel 4 millióan követik az oldalát. 2021-ben A kukkolók című filmben is megmutatta magát teljesen meztelenül, A Fehér Lótusz című sorozatban pedig fürdőruhában láthattuk sokat, miután a történet egy hawaii üdülőhelyen játszódott. A most 24 éves színésznő egyébként 2009 óta a pályán van, A szolgálólány meséjéből vagy az Éles tárgyakból is emlékezhet rá.

Lapozzon, a következő oldalon újabb tehetségekkel folytatjuk!