Két haláleset miatt tartóztatták le, de három nemi erőszakkal is vádolják a színészt

Christy Giles
Vágólapra másolva!
Emberöléssel vádolnak egy 39 éves amerikai színészt, David Pearce-t: a gyanú szerint ő a felelős Christy Giles modell haláláért, akinek a holttestét egy Los Angeles-i kórház előtt találták meg novemberben.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a 24 éves modell, Christy Giles holttestét maszkos férfiak dobták ki egy kocsiból egy Los Angeles-i kórház előtt, egy másik kórháznál pedig kómában hagyták ott a lány barátnőjét, Hilda Marcela Cabrales-Arzolát – aki azóta szintén meghalt.

Christy Giles Forrás: Instagram/Christy Giles

A rendőrök egy később előkerült fénykép és egy szemtanúként jelentkező szomszéd segítségével jutottak el egy David Pearce nevű színészhez, valamint a lakótársaihoz, Brandt Osbornhoz és Mike Ansbachhoz, nagyon úgy tűnik, hogy a lányok velük buliztak a végzetes éjszakán. Előbbit emberöléssel, utóbbiakat bűnrészességgel vádolják.

Mint kiderült, Pearce-t szexuális zaklatással, illetve három nemi erőszakkal is vádolják korábbról: a rendőrségi bejelentések szerint 2019-2020-ban két nővel fizikai erőszakot használva közösült, egyet pedig bedrogozott, és eszméletlen állapotban erőszakolta meg.