Ketten maradtak tehát a döntőre, egy igen komplex játékban kellett bizonyítaniuk. Az első feladatot Buzás Dóri oldotta meg hamarabb, előnyre tett szert. Utána ludakat kellett átterelni a karámból az ólba, de az állatok nem nagyon akartak engedelmeskedni.

A harmadik részfeladatban erőre is szükség volt, hiszen tűző napon kellett kerékpározni a mezőn, de logika is kellett, taktikáztak bőszen a finalisták. Hollónak még arra is volt ideje és energiája, hogy kicsit csapja a szelet Vasvári Viviennek, aki az előző évadban volt szereplő, most meg visszatért egy kis statisztaszerepre.

Vasvári Vivi is visszatért a Farmratv2

A harmadik részfeladatot is Dóri nyerte, kis előnnyel indulhatott a negyedik próbatételre, egy hatalmas csúzlival kellett célba lőni. Itt a srác volt ügyesebb, jóval előbb végzett, diadalüvöltést hallatva vetette magát a következő feladatba. Az ötödik etapban volt egy trükkös asztal, majd a memóriára volt szükség. Buzás Dóri figyelmetlen volt, rengeteg időt veszített azzal, hogy nem olvasta el rendesen, mit kell tenni.

A pillanat, amikor Holló észreveszi, hová dugja a riválisa a fadeszkáttv2

A folytatásban egy piros és sárga kis zsilipet, fatáblát kellett megtalálniuk, és ebben is Holló volt jobb. Elrejtette ügyesen az ellenfélét, hamarabb rálelt arra, amit riválisa dugott el előle. „Küzdök a végéig, aztán ennyi" – kesergett Dóri, sírt is, de közben az ellenfele már a sokadik feladatba vetette magát, hámozta bőszen a krumplit.

Itt a játék egyik fontos pillanata videón:

Dóri kiabált az elszaladó ellenfele után, de hiábatv2

Nincs vége a cikknek, lapozzon, kiderül, mi volt a végén!