Gyanúsan sok kutya pusztult el a felelőtlen topmodell házában

19th Annual Elton John AIDS Foundation's Oscar Viewing Party - Arrivals Celebrities Award Oscar's Oscar Oscars GettyImageRank3 Vertical RADIO
WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 27: Model Katie Price arrives at the 19th Annual Elton John AIDS Foundation's Oscar viewing party held at the Pacific Design Center on February 27, 2011 in West Hollywood, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP (Photo by Frederick M. Brown / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Katie Price brit modellnek több kutyája elpusztult, így már közel 17 ezren aláírtak egy petíciót, azt követelve, hogy ne tarthasson több háziállatot.
Vágólapra másolva!

Petíció indult a Change.org oldalán azért, hogy a korábban Jordan néven ismert modell és realitysztár ne tarthasson többé háziállatot. Az aláírások – e sorok írásakor – már majdnem elérték a 17 ezret, rengetegen az után írták alá, hogy Price egy tévés kollégájának ajándékozta a kislányának vett francia buldogot, Precioust.

A lány eredetileg azért kapta az állatot, mert az előző kedvence, Rolo elpusztult egy különös balesetben: egy karosszék alá szorult és megfulladt.

Katie Price Forrás: Getty Images via AFP/2011 Getty Images/Frederick M. Brown

Price háza körül nem ez volt az első eset, hogy egy állat elpusztult, korábbi kutyái közül többet autó ütött el – a petíció szövege alapján azonban a medencéjébe is fulladt már bele kölyökkutya. Az aláírók szerint a Mirrorban is bemutatott szerencsétlenség-sorozat már több lehet puszta véletlennél, inkább tűnik a felelőtlen állattartás következményének.