Szabó Zsófi es Shane Tusup kapcsolata nem is valódi?

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Sokaknak gyanús, hogy még kapcsolatban voltak, amikor már egymást akarták.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófi és Shane Tusup közel fél éve alkotnak egy párt, most pedig egy igazán különleges karácsonyra készülnek családjaik körében. Nemrégiben érkezett meg Budapestre Shane Tusup édesanyja, Cheryl, és édesapja, Kerry Tusup, hogy együtt ünnepeljék a karácsonyt. Szabó Zsófiék tehát közös ünneplést terveznek, ahol Zsófi családja mellett Shane szülei is ott lesznek.

Szabó Zsófi Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

Mint a Life.hu kiszúrta, sok kommentelő támadja a párost. "Az lesz a baj ezzel a kapcsolattal, hogy szerintem nem lesz tartós! Mert az, aki elmegy egy interjúra és rögtön szerelmes lesz egy olyan valakibe, akit még nem is látott, és eldob egy szerelmet egy másikért, az általában még egyszer megteszi!" - írja az egyik kommentelő.

Shane Tusup https://www.instagram.com/shanetusup/

Amikor Zsófiék megismerkedtek, Shane még korábbi szerelmével élt együtt, de már akkor hozzászólásokban bókolt Zsófinak. Pontosan ezért többen megkérdőjelezik a kapcsolatuk tartósságát: "Szerinted az férfias viselkedésre vall, hogy valaki eldob egy kétéves kapcsolatot egy másikért? Most azt mondja, hogy neki Zsófi az élete szerelme! De majd jön egy újabb élete szerelme!" - írta egy másik kommentelő.