Volt, aki bugyiban és melltartóban, volt, aki óriás mézeskalácsházzal - így karácsonyoztak a világsztárok

John Travolta, Jennifer Aniston, Demi Moore, John Travolta,
Vágólapra másolva!
Tegnapi cikkünkben alaposan bemutattuk, hogyan ünnepeltek a magyar sztárok, például Ördög Nóra, Rúzsa Magdi, Tolvai Reni, Király Linda, Horváth Éva, Gelencsér Timi. Most egy kicsit távolabbra pillantunk, nézzük, mit osztottak meg közösségi oldalaikon a népszerű színészek, zenészek!
Vágólapra másolva!

Nincs karácsony Mariah Carey nélkül, az All I Want For Christmas Is You című dala bőven egymilliárd megtekintés fölött jár a YouTube-on, különféle formákban. Az énekesnő előszeretettel mutogatta látványos dekoltázsát decemberben, erről teljes képgalériát itt talál. December 25-én viszont havas képeket mutatott, íme:

Jennifer Aniston egy Instagram-sztoriban egy rövid videóval mutatta meg, hogyan alakítja az emberek év végi terveit az omikron.

Instagram

Janet Jackson minden rajongót biztosított arról, hogy szereti őket és hiányoznak neki, majd kellemes ünnepeket kívánt.

Sylvester Stallone a fiatal Rockyval kívánt boldog karácsonyt, és ez nem volt olyan rossz választás: a másik kultikus karaktere, Rambo nem lett volna telitalálat.

Instagram

Will Smith Insta-sztoriba kitett videókban népszerűsítette a könyvét, íme egy képernyőfotó:

Instagram

Arnold Schwarzenegger rövid Insta-sztoriban köszöntötte a követőit, de arról is posztolt, hogy elment jótékonykodni.

Instagram

Gwyneth Paltrow egy mézeskalácsházat mutatott közösségi oldalán.

Bár Madonna már 63 éves, úgy szórakozik az okostelefonok képszerkesztő applikációival, mint egy mai tinilány. Persze azért megmutatta a karácsonyfáját, és feltett egy sereg fotót magáról.

Jennifer Lopez Instagram-sztoriban kíván boldog ünnepeket. Egy gramm smink sem volt rajta, alig lehet felismerni. Mutatjuk újabb képét, alatta meg egy olyat, ahol kicsit dolgoztak rajta.

Lapozzon, a cikknek nincs vége, vannak még sztárok és ünnepi fotók!