Kiderült pár részlet Damu Roland halálával kapcsolatban, már ősszel nagyon beteg volt

Damu Roland
Vágólapra másolva!
Senki nem látogatta, de nem is lehetett. A koronavírusos fertőzés előtt már nagyon beteg volt.
Vágólapra másolva!

November közepén került adásba az utolsó tévéinterjú, amelyet Damu Roland adott. „Megbetegedtem. Ez nem vicc! Nem vicc! És sokkal nagyobb a baj, mint gondolnád, de arról meg nem fogok beszélni. Sem neked, sem senkinek. Sokkal nagyobb a baj" – mondta akkor a színész Jakupcsek Gabriellának.

"Igazolható, hogy kétoldali tüdőgyulladásom, mellhártya- és gégegyulladásom van. De sokkal nagyobb a baj!" - magyarázta, és ekkor még nem kapta el a koronavírust, tehát nagyon leromlott állapotban találkozott a Coviddal.

Damu Roland Facebook

A Bors munkatársának megszólalt a család egyik közeli barátja, aki részletesen mesélt a színész utolsó napjairól-heteiről. Elárulta, hogy Roland kívánságára tartották őt mélyaltatásban. Az orvosok mondták neki, hogy több lehetősége van felépülni, amennyiben mélyaltatásban kezelik, így utolsó heteit az ő személyes kérésére abban is töltötte. Mivel koronavírus-fertőzés miatt került kórházba, senki nem látogathatta.

Damu Roland meglehetősen önpusztító életmódot élt, erről itt olvashat. Pánikrohamai voltak, félt a metrótól, a hidaktól, buszra sem mert felszállni - erről itt írtunk.