Eladná drága villáját, miután két autót is elloptak tőle 11 nap alatt.

Kerry Katona - teljes nevén Kerry Jayne Elizabeth Katona - brit énekesnő, az Atomic Kitten alapítótagja. 1998 és 2001 között volt a lánybanda tagja, majd 2012-től újfent velük lépett fel.

Egyik nagyapja magyar volt, a II. világháború alatt hagyta el az országot, Angliában telepedett le. Kerry anyját egy prostituált szülte, aki egy sikátorban hagyta - akárcsak az a testvérei, az édesanyja is egy gyermekotthonban nőtt fel. 

Forrás: AFP/Max Nash

Kerry Katona végül sikeres előadó lett, Cheshire megyében, egy 1,9 millió fontot (bő 800 millió forintot) érő villában él. A Sun most arról ír, hogy kiborult, nem érz magát biztonságban, mert 11 nap leforgása alatt ismeretlenek ellopták előbb az ő Range Roverét, utána pedig a vőlegénye Mercedesét. "Nagyon aggódom a családom biztonsága miatt. El akarok innen költözni!" - jelentette be.

Forrás: AFP/Max Nash

A második autót ráadásul közvetlenül a villa mellől vitték el. "Két lopott autó tizenegy nap alatt! Engem megfigyeltek és követtek! Már nem érzem magam biztonságban. Miközben a kisgyerekeim aludtak a házba, idejöttek a tolvajok" - kesergett az énekesnő. Mivel a covidot is elkapták, a karácsonyi terveikből nem lett semmi, azaz meglehetősen elkeseredett.