Rettegésben él a magyar származású énekesnő

BRITAIN-ENTERTAINMENT-CINEMA-KATONA Vertical CINEMA GALA RECEPTION SHOW PREVIEW ARRIVAL SINGER-WOMAN SMILING
British singer Kerry Katona poses upon arrival for the Gala Premiere of the film, 'The Back-up Plan ' in London's Leicester Square, on April 28, 2010. AFP PHOTO MAX NASH (Photo by MAX NASH / AFP)
Vágólapra másolva!
Eladná drága villáját, miután két autót is elloptak tőle 11 nap alatt.
Vágólapra másolva!

Kerry Katona - teljes nevén Kerry Jayne Elizabeth Katona - brit énekesnő, az Atomic Kitten alapítótagja. 1998 és 2001 között volt a lánybanda tagja, majd 2012-től újfent velük lépett fel.

Egyik nagyapja magyar volt, a II. világháború alatt hagyta el az országot, Angliában telepedett le. Kerry anyját egy prostituált szülte, aki egy sikátorban hagyta - akárcsak az a testvérei, az édesanyja is egy gyermekotthonban nőtt fel.

Forrás: AFP/Max Nash

Kerry Katona végül sikeres előadó lett, Cheshire megyében, egy 1,9 millió fontot (bő 800 millió forintot) érő villában él. A Sun most arról ír, hogy kiborult, nem érz magát biztonságban, mert 11 nap leforgása alatt ismeretlenek ellopták előbb az ő Range Roverét, utána pedig a vőlegénye Mercedesét. "Nagyon aggódom a családom biztonsága miatt. El akarok innen költözni!" - jelentette be.

Forrás: AFP/Max Nash

A második autót ráadásul közvetlenül a villa mellől vitték el. "Két lopott autó tizenegy nap alatt! Engem megfigyeltek és követtek! Már nem érzem magam biztonságban. Miközben a kisgyerekeim aludtak a házba, idejöttek a tolvajok" - kesergett az énekesnő. Mivel a covidot is elkapták, a karácsonyi terveikből nem lett semmi, azaz meglehetősen elkeseredett.