Itt vannak a 2021-ben született magyar sztárbabák

Horváth Éva
Vágólapra másolva!
Számos sztár életében hozott a tavalyi év örömteli eseményeket. Volt, aki megházasodott, de akadtak szép számmal olyanok is, akiknek gyermekük született. Most a tavalyi év sztárbabáit mutatjuk be.
Vágólapra másolva!

Hódi Pamela és Tóth Bence

Hódi Pamela Forrás: Hódi Pamela/Instagram

Pamela második kislányának, Evolet Oliviának májusban adott életet. A kislány apja, Tóth Bence futballista, akivel még 2020-ban házasodott össze a fiatal anyuka. A fotó Evoletról itt tekinthető meg. Pamela első gyermeke, Natasa, aki Berki Krisztiántól született, nemcsak Evoletnek, hanem az új Berki-babának, Emma Katerinának is örülhetett tavaly, aki novemberi születésű baba.

Berki Mazsi és Krisztián

Berki Krisztián és Berki Mazsi első, közös gyermeke november 4-én született, ahogyan azt már megírtuk. Berki Krisztián és párja rendhagyó módon, élőben közvetítették a vajúdást és a szülést, ráadásul pénzért lehetett csak nézni. Sokan felháborodtak ezen.

Dobrády Ákos

Dobrády Ákos Forrás: Dobrády Ákos

A TNT frontembere végül nem Iszak Eszter oldalán találta meg a boldogságot, ahogyan azt sokáig sokan gondolták. Első gyermeke tavaly júniusban érkezett meg és a Bende Mór nevet kapta. (A kép itt található.)

Dér Heni

Dér Heni Forrás: Dér Heni/Instagram

Az énekesnő és párja, Bakos Gergely őszintén meséltek arról két éve, hogy elvesztették első babájukat. Ez a tragédia azonban nem törte meg őket, sőt, a kapcsolatuk még mélyebb és erősebb lett a közösen átélt események hatására. Ma már egy gyönyörű és egészséges kisfiúnak, Bendegúznak a szülei, aki májusban érkezett a Bakos családba. (Dér Heni babájáról a fénykép itt található.)

Horváth Éva

Az egykori szépségkirálynő igazi fiús anyukává vált tavaly, ugyanis a második babája is kisfiú, aki az Alex nevet kapta. A műsorvezető egy heti magazinban mutatta meg decemberben a nagyvilágnak a kis jövevényt.

Sáfrány Emese

A légtornász anyuka és párja, Hornyák Ádám kisfia, Nolen egy héttel a vártnál korábban látta meg a napvilágot még a nyáron. Azóta a fitt mama gyakorta osztja meg a közösségi oldalán az első gyermekével kapcsolatos tapasztalatait vagy kér tanácsot szintén kismamáktól.

Gönczi Gábor

Gönczi Gábor Fotó: Csudai Sándor - Origo

Gönczi Gábor 5 éves fia, Áron mellé augusztusban érkezett Gréta. A TV2 híradósa családjában nagy az öröm, hiszen Grétával lett teljes a Gönczi család. (Grétáról a fénykép itt található.)

Dombóvári István

A magyar stand-up comedy egyik ismert arca Dombóvári István, ő is tud már tavaly óta kisgyerekekről szóló történeteket, valódi élményekből merítve előadni a színpadon, ugyanis a 2020. évi esküvőjét követően megszületett tavaly januárban a humorista kisfia.

Ebergényi Réka

Az idén 40 éves Ebergényi Réka tavaly februárban hozta világra második gyermekét, aki szintén az (Alba) Rose nevet kapta.

Mellettük gyerek érkezett még Oláh Gergőékhez, Gájer Bálintéknál is született baba.