Édesapja talált rá a testre, próbált mindent megtenni, hogy fia életben maradjon, sajnos későn érkezett - írta a Blikk.

Idősebb Babicsek Bernát megtörten, könnyeivel küzdve mondta el, mi történt január 1-jén: annyi történt, hogy egy tűzeset volt a konyhájában - kezdte a gyászoló édesapa, aki azért ment át a közelben lakó fiához, mivel nem érték el őt. 

Az erkélyajtó mellett a földön fekve találtam meg - mondta a lapnak.

"Nem tudtam bemenni hozzá, ezért kitörtem az ablakot, így jutottam be. Nagyon nehéz bármit is mondani. Reggel már voltunk a templomban, mondtak egy misét érte, Bernátot már befogadták a mennyben" - sírta el magát a megtört családfő, aki hiába érezte, hogy valami nagy baj van, már nem tudott segíteni imádott fián. 

A halál okait, körülményeit egyelőre vizsgálják, ám úgy tűnik, a fiatal színész füstmérgezés áldozata lett Talán menekülni is próbált, mert élettelen teste pont az erkélyajtó mellett feküdt. 

A színész halála megrendítette a művészvilágot is. Babicsek Bernát olyan népszerű sorozatokban játszott, mint a Barátok közt, a Jóban rosszban és a Szeress most, emellett zenészként is elismert és keresett volt, hazánk egyik legjobb harmonikásaként tartották őt számon.

Babicsek Bernát színészForrás: Instagram/Babicsek Bernát