Több, hosszabb kapcsolata volt a színésznek, akikkel a szakítás után is jó viszonyban maradt. Az egykori szerelmek most megható sorokkal búcsúztak a január elsején meghalt színésztől.

A Babicsek család nagyon összetartó, és Bernát szerelmei máig szorosan kötődnek a híresség családtagjaihoz  - írta a Borsonline.

Kinga volt az egyik utolsó szerelem. Bernáttal tavalyelőtt áprilisban készült képen látható együtt egy nagyon vidám fotón. Ekkor még tarthatott a szerelem. Kinga közösségi oldalán búcsúzott el a hírességtől.

Hahó, hová tűntél? ... Csak hívj fel, és mondd, hogy ez csak egy hülye vicc volt...! - írta ki oldalára Kinga reményvesztettségében. Érezhetően a szakításuk után a kapcsolatuk máig baráti maradt a tragikusan elhunyt Bernáttal. A családtagokkal is hasonló volt a helyzet, ugyanis a Bors tudomása szerint, amint a rossz hír napvilágot látott, Kinga egyből ott termett a helyszínen, és segített, amiben csak kellett.

Babicsek BernátForrás: Jóban Rosszban/Instagram

Kinga előtt több nagy szerelem is köthető Bernáthoz, visszafogott viselkedése, sármos jelleme vonzó volt sok nő számára.

Volt Bernátnak egy korábbi kapcsolata, Dianával, mely négy évig tartott, és ez a kapcsolat annyira komoly volt, hogy még egy építkezésbe is közösen vágtak bele. Úgy tudjuk, hogy a ház, mely ekkor készült, az az otthon, amelyben végül a fiatal tehetség halálát lelte. Az bizonyos, hogy gyönyörű szavakkal búcsúzott volt szerelmétől a lány, aki éppen a születésnapján kapta a lesújtó hírt.

"Kicsike, ma csak a te hangod, a te köszöntésed hiányzik a legjobban. Olyan büszke voltam a kapcsolatunkra. Hogy 4 év szerelem után a legjobb barátként tudtuk folytatni. Irigylésre méltó volt az a mély, tiszteletteljes szeretet, ami ezután is köztünk maradt. Cinkostársként támogattattuk és segítettük tovább egymást újabb szerelmi kalandjainkban, sikereinkben, kudarcainkban, mindenben, amit a sors küldött nekünk. Most megszakadt a szívem és beterített a fájdalom. Annyira, de annyira szeretlek. Te voltál az első férfi, akivel megélhettem, hogy milyen NAGY BETŰS KÖZÖS ÉLETET kezdeni és tervezni. Azt szoktam mesélni az embereknek, hogy életem legboldogabb pillanata az a szenteste volt, amikor közös életünk első napján felsöpörtük a nappaliban az utolsó port az építkezés után, majd feldíszítettük az első, közös karácsonyfánkat és csak mosolyogtunk egymásra. Én magamban így definiálom a harmonikus boldogságot. Köszönöm neked, hogy ezt a pillanatot veled élhettem át" – írta ki közösségi oldalára a szomorú szavakat Diána, aki hozzátette, hogy ezentúl védőangyalaként fog Bernátra gondolni, aki odafentről figyeli és óvja őt.

Babicsek korábban hosszú évekig alkotott párt Csomor Ági színésznővel, akivel szinte együtt tették meg a kezdeti lépéseket a művészvilágban - írta a Blikk.

Gór Nagy Mária tanodájában ismertük meg egymást, és bár szakítottunk, a szeretet örökre megmaradt köztünk. Jó ideje már csak barátok voltunk, de a halála, és hogy azért kell beszélnem Bernátról, mert már nincs többé, mély sebeket tép fel a szívemben - mondta a lapnak a színésznő, aki az elmúlt közel két évtizedben szoros kapcsolatot ápolt egykori kedvesével.

Hogy miért lehetett egyedül, miért nem talált párt? Ezt nem tudom, talán még nem találkozott az igazival, a nagy Ővel, akit keresett. Szeretett volna társat, családot, de hogy pontosan mi volt a fejében, milyen érzések kavarogtak a szívében, azt csak ő tudhatja.

Ági nem a hírekből, hanem Bernát édesanyjától, Márta asszonytól tudta meg a lesújtó hírt, miszerint a színész az otthonában meghalt.

Jóban maradtam a Babicsek családdal, tartottuk a kapcsolatot. Amikor hívott Bernát édesanyja, nem akartam elhinni, amit mond. Annyira nem tűnt valóságnak... A szeretetemmel próbálom most őket támogatni, segíteni, de egy ilyen helyzetben mégis mi hozhatna enyhülést vagy vigaszt? A fiukat nem adhatja vissza senki – mondta remegő hangon a színésznő, aki szeretettel emlékszik vissza egykori párjára.

Bernát fantasztikus ember, színész és zenész volt, egy nagy tanító. Mindenkinek segített, mindig lehetett rá számítani. Nem is tudom, mikor beszéltem vele utoljára, de nem olyan rég, néhány hete. Egy színházi tábort szerveztünk, vele állítottuk össze a terveket. Nagy dolgok vártak még rá, sok munka és sikerek, elismerés....