Három dolog hiányzik a 94 éves Baranyi László színművész életéből, hogy boldog legyen számára az új év.

A Família Kft. nagypapája, Baranyi László a koronavírusos megbetegedése után komoly dologba kezdett, írt egy forgatókönyvet, minden álma, hogy idén filmre vigyék írását. A Borsnak azt is elárulta, mitől lenne számára tökéletes 2022. "Sok mindent szeretnék, de az lenne a legnagyobb kívánságom, hogy végre világbéke legyen, és szeressék egymást az emberek" - kezdte a színész, aki évek óta küzd a térdproblémájával, amire egyelőre nem talált megfelelő gyógymódot.

MTI

"Jó lenne, ha a lábammal eljutnék egy olyan specialistához, aki akár egy injekcióval vagy kezeléssel megoldaná ezt a problémámat. Ha nem fájna a térdem, minden sokkal jobb lenne. A koronavírust is sikerült legyőznöm, de ez még mindig megkeseríti a mindennapjaimat. Az én koromban az orvos szerint az operáció nagyon macerás, így sajnos ezt a megoldást ki kellett zárnunk" – mondta a színművész, akinek minden vágya, hogy 2022-ben egy új oldaláról is megmutatkozhasson.

"Írtam egy forgatókönyvet, amit leadtam Deák Kristóf rendezőnek. Az Unoka című filmben dolgoztunk együtt, és nagyon jól működtünk. Bízom benne, hogy ez az álmom is valóra válik, és film formájában megoszthatom a közönséggel az írásomat" - tette hozzá.