Máris megvan a közellenség az idei Exatlonban

Exatlon All Star
Vágólapra másolva!
Az egyik szereplőt egy adás után megtalálták a netezők.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, nehéz, csúszós pályával elrajtolt a negyedik Exatlon, több sérülés is volt az első adásban. Pár versenyző hamar rendbejött, de van, akit vizsgálatra vittek - így Novák Zalánt. A nezetők pedig kritikusak, sokan megjegyezték, hogy Ujvári Iza odébb tette a fakockát, azaz csalt, de egyelőre a legtöbb bántást talán Kocsis Alexandra kapja. Még bőven tud javítani, de eddig két futam, két vereség a mérlege. Ez önmagában nem tragédia, de rettentő rosszul célzott, egyetlen fakockát sem tudott ledobni, nagyon sima vereségeket szenvedett. A Bajnokok drukkerei bíznak benne, hogy feljavul, de egyelőre nem értik, mit keres a legjobbak közt, amikor a 2. évadban is csak 31%-os mutatója volt. Íme pár komment a Facebookról, a műsor hivatalos oldaláról:

A társak bíznak benne, de csak ha egy futamot nyert volna, 10-8 helyett 9-9 az állás... TV2

"Remélem elsőnek repül! Mielőtt komolyabb károkat okozna a Bajnokoknak, mint a második évadban!"

"A Kihívók örülnek a pontjaidnak... semmit nem változtál."

"Szandi egy valamiben volt jó. A saját csapattársai kiejtésében."

"A saját szezonja egyik leggyengébb versenyzője volt. Nevetséges. Biztos pont lesz a kékeknek, miközben ez a szezon elvileg a legjobbakról szól."

"Azért pár játékosnál érzékelhető, és ezt értem mind a két csapatra, hogy a szavak nagyobbak és erősebbek, mint a tettek. Volt idő gyakorolni, nem is kevés. Nincsenek tisztában a saját korlátaikkal!"

"Szegény Szandi idén is ugyanolyan lesz! Gyenge kezdés után erősen visszaesik majd."

"Azt mondanám, hogy nevetséges, de sajnos nincs mit nevetni rajta úgyhogy inkább dühítő, hogy ő ott van!"

Ma mindenesetre ott a javítási lehetőség. A villát elbukták a pirosak, jó öreg szokásuk szerint (négyből négyszer nyerték a kékek az első hetet), de ma élményért küzdenek. Sok képet az első adásból itt talál.