Pedig jól fogytak a jegyek, hét buli lett volna januárban. David Lee Roth a 80-as és 90-es évek egyik legnagyobb rocksztárja volt, most lehet, hogy búcsú nélkül vonult vissza. 

Minden januári koncertjét lemondta David Lee Roth, a magyarázat pedig az amerikai koronavírus-helyzet. Mivel ez a hét buli a búcsúja lett volna egyben, elképzelhető, hogy nyáron még fellép párszor, hogy elbúcsúzzon a közönségtől. 

Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images/Rachel Murray

Lee Roth a rockzene egyik legnagyobb együttese, a Van Halen énekese, nagy show-kat csináló frontembere volt. Nemrég bejelentette, hogy 66 évesen befejezi profi zenész karrierjét. „Ez az első, egyetlen és hivatalos bejelentésem" – mondta. Nem nagyon akarta kifejteni, mi az ok, de egyértelműen megrázta barátja és zenésztársa, Eddie Van Halen gitáros halála, és egészsége érdekében inkább felhagy az éjszakázással, a turnékkal.

Forrás: AFP/Angela Weiss

A Van Halen egy amerikai hard rock együttes, melyet 1972-ben alapított Eddie Van Halen gitáros, Alex Van Halen dobos, David Lee Roth énekes és Michael Anthony basszusgitáros Pasadenában, Kaliforniában. Az együttes 1978-as bemutatkozó albuma, a Van Halen mérföldkőnek számít a hard rock és heavy metal történetében. 1985-ben Lee Roth kilépett a zenekarból, szólókarrierbe kezdett, majd visszatért egy koncertre és két közös dalra. 2007-ben aztán megint visszatalált a régi zenészbarátokhoz, sikeres turnéra mentek, új dalok születtek.

Nézze meg csúcsformában a Jump klipjében: