Lovaglás, könyvírás, Disneyland - magyar sztárok új évi fogadalmai

Gelencsér Tímea/Instagram
Vágólapra másolva!
Csak babona lenne, vagy van értelme az újévi fogadalmaknak? Mik az idei évi kívánságai a hazai sztároknak? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ jó pár hazai műsorvezetővel, tévés személyiséggel. 
Vágólapra másolva!

Pachmann Péter

Pachmann Péter Fotó: Szabó Gábor/Origo

A TV2 Mokka műsorvezetője hisz az új év erejében, mindez nem csak babona, ezért igyekszik betartani az ilyenkor megszívlelendő étkezési szokásokat: január 1-jén lencsét eszik, és odafigyel arra, hogy lehetőleg szárnyas és hal ne kerüljön a tányérjára. Ugyanennyire fontosnak tartja a technikai részletek mellett azt is, hogy jó egészséget, boldogságot ne felejtsen el kívánni önmagának, családjának.

Idén az alkotói énjét szeretné továbbfejleszteni: idei tervei között szerepel a 3. könyvének megírása és a dunaújvárosi Pannon Oktatási Központ diákjaival újabb dokumentumfilmet készíteni - mondta az Origónak.

Béres Alexandra

Forrás: Béres Alexandra

A fitneszvilágbajnok az új évi fogadalmak helyett inkább azt tartja, hogy ha egy terv vagy cél megfogalmazódik benne, annak azonnal neki is kell állni megvalósítani. A sokéves sportolói és oktatói tapasztalata alapján azonban arra hívja fel ilyenkor, év elején mindenki figyelmét, hogy olyan célt tűzzünk ki magunk elé, amit még márciusban is tartani tudunk, és mindenekelőtt: legyünk türelmesek önmagunkkal!

A munka és a család között ügyesen zsonglőrködő Béres Alexandra azért azt elárulta lapunknak, hogy az idei évre mégis van egy fogadalma: Előbb leteszi azt, amit a kezében tartott, és csak azután veszi kézbe a következőt, legyen szó bármilyen teendőről.

Hajdú Péter

Hajdú Péter Forrás: /Schumy Csaba Dfp@Dfp.Hu

A műsorvezető is azok táborát erősíti, akik azt gondolják, akár szülinaphoz is köthetnénk a fogadalmainkat. Az üzleti élet azért megköveteli a Media Vivantis vezérigazgatójától azt, hogy évet értékeljen és a jövő évi üzleti tervet is elkészítse, de - ahogyan fogalmazott - a magánéletében inkább álmai vannak, például legyen egészség az idén kisfiúval bővülő családjában.

Oláh Gergő

Forrás: Múzeumok Éjszakája

Oláh Gergő családjában az évértékelésnek nagy hagyománya van. Az énekes és felesége, Niki december végén közösen összegzik az adott év sikereit, kudarcait, és azt, hogy mit szeretnének a következő évben másképpen csinálni. Az új év első napjaiban pedig megfogalmazzák külön-külön és együtt is a személyes, családi és a karriert érintő lépéseket, terveket, legalább kora őszig bezárólag.
Az énekes elárulta az Origónak, mi az idei évi nagy vágya: elvinni végre a gyerekeket Disneylandbe.

Gelencsér Tímea

Forrás: Gelencsér Tímea/Instagram

A Dancing with the Stars egykori versenyzője és műsorvezetője nem tartja magát babonásnak - mondta az Origónak. Az új év kapcsán fogadalmakat még ha nem is, de célokat meg szokott fogalmazni. Így történt most is: a 2022-es évre vonatkozóan azt tűzte ki maga elé a magyar szépség, hogy igyekszik türelmesebb lenni, valamint spanyolul, lovagolni is meg fog tanulni, amennyiben az ideje engedi.

Lapozzon, vannak még páran!