Eltüntetik a Szex és New York folytatásából a nemi erőszakkal vádolt színészt

Chris Noth az És egyszer csak...-ban
Vágólapra másolva!
A nemi erőszakkal vádolt Chris Noth eredetileg a fináléban is benne lett volna a Szex és New York mostani verziójában, az És egyszer csak...-ban, de végül kivágták a jeleneteit. Spoileres folytatás következik: csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, hogy előre kiderül néhány részlet a sorozat cselekményéből!
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Szex és New Yorkból ismert Chris Noth-t egyszerre két nő is megvádolta nemi erőszakkal, majd egy harmadik is előállt egy hasonló történettel. A színészt friss sorozatából, a The Equalizerből már kirúgták ennek hatására, most pedig az És egyszer csak... évadzáró epizódjából is eltüntetik – írja a TV Line.

Chris Noth az És egyszer csak...-ban Forrás: HBO Max

A Szex és New York napjainkban játszódó folytatásában Noth is szerepelt, hisz a karaktere, a Mr. Bignek becézett John lett Carrie Bradshaw férje – de rögtön az első epizódban meg is halt, utána már legfeljebb csak visszaemlékezésekben láthattuk.

Ilyen formában a február 3-án esedékes fináléban is megjelent volna, de a vádak miatt kivágták a jeleneteit – legalábbis a TV Line így tudja, az HBO hivatalosan még nem erősítette meg az információt. Az utolsó részben Carrie egyébként Párizsba viszi Mr. Big hamvait, hogy ott a Szajnába szórja, erre utal pár forgatási lesifotó.