Exatlon: megvan az első kieső, újabb szabályváltozást jelentettek be

Exatlon
Vágólapra másolva!
A pirosak vitték a medálokat, de búcsúztak is egy embertől.
Vágólapra másolva!

Négyből három napot buktak el a Bajnokok az Exatlon All Star első hetében, úgyhogy már a pénteki adás előtt lehetett tudni, hogy tőlük esik ki valaki. A medáljáték azonban megelőzte a hármas párbajt: Busa Gabi és Somhegyi Krisztián szerzett medált.

tv2

A műsorvezető, Monoki Lehel egyben bejelentette, hogy a korábbi három évadban megszokott szabály már nem érvényes, a medál nem átruházható. Korábbi évadokban volt, hogy a társak megmentettek valakit (egyszer például Buzás Dórit, aki aztán a döntőig menetelt), de ebben az All Star-kiadásban nincs már ilyan baráti segítség.

Így már nem lesznek többet együtt - legfeljebb itthon, a műsor után tv2

A párbajon Somhegyi Krisztiánnak, Esztergályos Patriknak és Virág Andrásnak kellett bizonyítania. Utóbbinak volt hármuk közül a leggyengébb statisztikája, a dobás most sem volt pontos, és úgy nézett ki sokáig, hogy búcsúzik. Óriási meglepetésre megverte a végén többször Patrikot, az első évad legjobb férfi játékosát, ő ment haza.

Mint írtuk, az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Ungvári Miklós épp beteg - ha nem így lenne, lehet, hogy ő búcsúzott volna (három futama volt, mindhármat elvesztette).