Nagy Dániel

Idén érkezik a második gyerek is Nagy Daniékhoz: az Exatlon Hungary közönségkedvence az Instagramon mutatott fotót arról, hogy bővül a családjuk.

A párnak  már van eg két és fél éves kisfia, Olivér, a második kicsiről pedig egyelőre nem árultak el többet.

Kocsis Korinna

Tavaly év végén jelentette be a szépségkirálnyő, hogy 2022-ben ő is anyává válik. A Miss Earth Hungary 2009 nyertese a következő sorokkal tudatta a követőivel, hogy babát vár: "Életem legszebb ajándéka. Már nagyon várunk!"

A 2009-es Miss Bikini világverseny döntőse eddig sem szívesen teregeti ki szerelmi élete minden mozzanatát, a magánéletéről továbbra sem tudni. "Ritkán teszek ki a párommal képet, pedig öt éve együtt vagyunk. Egész egyszerűen nem szeretnék a magánéletemről bővebben nyilatkozni" - mondta korábban.

Sebestyén Katja

Az énekesnő tavaly áprilisban vált el, majd nyáron újra férjhez ment, és 2022 januárjában születik meg a harmadik gyereke. A Sztárban sztár leszek! énekesnője így mesélt a család bővüléséről: "Június elején már sejtettem, hogy babát várok, az egyik fellépés előtt csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Éjszaka értem haza, a teszttel a kezemben mondtam el a férjemnek, hogy van egy hírem. Tizenöt percen keresztül szorított magához, nagyon örült! Madarat lehet vele fogatni, annyira boldog!" - mesélte.

"A terhességet már tudtam az esküvő alatt is, a házasság előrehozásának egyik oka az volt, hogy szépen nézzek ki a menyasszonyi ruhában" - árulta el utólag.