Ezeket a sztárbabákat várják a szüleik 2022-ben

Rúzsa Magdi, Rácz-Gyuricza Dóra, Kasza Tibi, Kocsis Korinna
Vágólapra másolva!
Tavaly sok sztárbaba született, őket itt nézheti meg, de 2022 első felére is több magyar híresség várja gyereke érkezését. Tovább bővül Kasza Tibiék családja, Nádai Anikó is terhes, Rúzsa Magdi egyszerre három babát vár és már a kórházban fekszik, de várandós Sebestyén Katja, Kocsis Korinna és Gyuricza Dóra is.
Vágólapra másolva!

Rúzsa Magdi

Az énekesnő az ősz elején mindenkit nagyon meglepett, mikor bejelentette a terhességét. Akkor arról beszélt, hogy elmondhatatlan érzés számára, hogy három babát várnak a férjével. "Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy felkészültél? Mire?– kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman" - árulta el akkor.

Rúzsa Magdi már a kórházban van, ahonnan nemrég egy fotóval jelentkezett, a babák pedig hamarosan megszületnek, és a Lujza, Keve és Zalán neveket kapják majd.

Nádai Anikó

2022 januárjában jegyezte el Hajmásy Péter a Dominikai Köztársaságban Nádai Anikót, majd nem sokkal a hazatérés után bejelentették, hogy közös babát várnak. "Szeretnénk veletek is megosztani a boldogságunk. Az örömünk határtalan. Bővül a családunk" - adta hírül a műsorvezető.

Párja is nagyon boldog, ő így tudatta a hírt a rajongókkal: "Aaaaaa erre nincsenek szavak! Nagyon szeretlek! És BABIKA, már most nagyon szerelmes vagyok BELÉD!"

Kasza Tibi

Kasza Tibi és felesége külön-külön is bejelentették az oldalaikon, hogy bővül a családjuk, de egyelőre nem árultak el részleteket a második babáról. A TV2 műsorvezetője közös képpel és egy babaruhával tudatta a hírt a rajongókkal.

"Imádok apa lenni! Ha már itt tartunk, én férj lenni is nagyon szeretek, és jó testvér is. Tudom, milyen sokat jelent egy testvéri kötelék, ami egy életen át biztonságot ad az embernek, mert egy tesó mindig ott van a bajban, mindig számíthatsz rá. A bátyámmal köztünk a mai napig nem létezik az enyém-tiéd fogalma. Remélem, hogy ti is így lesztek majd ott egymásnak kis Kaszák" - írta.

Rácz-Gyuricza Dóri

Az influenszer az Instagramon, családi fotóval tudatta 120 ezer követőjével, hogy kisbabát vár, akiről azóta tudni, hogy kislány és Rácz Kamilla lesz a neve.

"Hatalmas a boldogság. Bővül a Rácz-Gyuricza család" - írta Rácz-Gyuricza Dóri, aki a nyáron ment hozzá séf barátjához. Férje is beszámolt az örömhírről, ő így írt a saját oldalán: "Sose voltunk ennél boldogabbak. Már nagyon várunk kisbabánk. Négyen leszünk hamarosan."

Lapozzon, nézze mega többieket is!