Nem a legrosszabb játékos fog kiesni ma az Exatlonból

Exatlon All Star
Vágólapra másolva!
A Bajnokoknál lesz kieső, nagy dráma várható.
Vágólapra másolva!

Az már eldőlt a szerdai és csütörtöki adásban, hogy az első héten a piros csapat veszít embert, egy férfinak kell távoznia. Ilyenkor érdemes rápillantani a statisztikákra, hogy kinek milyen esélyei vannak, négy versenynap után milyenek a mutatók.

Exatlon All Star tv2

Elsőre azt látjuk, hogy Ujvári Izabella remekel, ragyogó, 90%-os mutatóval bír, tízből kilenc futamot megnyert, nem emlékszünk ilyen pazar rajtra az előző három évadból. A legutóbbi férfi bajnok, Herczeg-Kis Bálint 75%-kal áll a második helyen, ez nem meglepetés, de Kempf Zozo visszaesése az, mert négy győzelem után jöttek a vereségek - persze a jelenlegi 3. hely nem rossz.

tv2

De mi a helyzet a Bajnokok férfiversenyzőinél, ami most igazán számít? Utolsó helyen Ungvári Miklós olimpikon áll, 3 futam, 3 vereség a mérlege. Neki kellene búcsúznia, de mivel beteg, nem vesz részt a kieséses játékban. A többiek között az erősorrend jelenleg: 1. Kempf Zozo, 2. Esztergályos Patrik, 3. Somhegyi Krisztián, 4. Virág András. Ma, péntek este tehát eldől, kik maradnak, ki megy, mert ebből a négyesből háromnak jelenése lesz egy pályán.