Mindig ott munkál, hogy ezt jól csinálom-e - az anyaságról vallott Gregor Bernadett

Gregor Bernadett, fotózás, 2018.09.27.
Vágólapra másolva!
Gregor Bernadett, Jászai Mari díjas színésznő ma a TV2 Mokka vendége volt, ahol őszintén mesélt az anyaságról, arról, hogy milyen típusú anyós-jelölt és hogy engedte-e vajon lógni a fiait az iskolából vagy nem.
Vágólapra másolva!
Gregor Bernadett Forrás: Csudai Sándor - Origo

A színésznő Orosz Barbara és Pachmann Péter kérdéseire válaszolva elárulta azt, hogy szerencsésnek érzi magát, mert azzal kapcsolatban, hogy vajon jó anya-e, nem érték negatív kommentek, ítélkezők azokban az időkben nem is voltak körülötte. Belső félelmei voltak és vannak mind a mai napig azzal kapcsolatban, hogy vajon jól csinálja-e élete egyik legfontosabb szerepét, az anyaságot vagy nem.

Ahogyan fogalmazott a színésznő, mindig az ösztöneire hallgat, legyen szó akár a suliból való lógásról: ,,igenis cinkostárs tudok lenni a lógásban" - tette hozzá Gregor Bernadett és hogy ez a ,,mindent meg tud egymással beszélni az anyuka és a gyerekei" - hozzáállás a jó út-e, erre az a válasz, hogy a fiainak nem volt lázadó tini korszaka, nem volt mi ellen lázadniuk és ez jó.

A fiúk, Bence és Álmos mára nagyon megnőttek, 15 és 21 évesek a színésznő fiai, így az interjú során az a kérdés is elhangzott, hogy hogyan éli meg azt a színésznő azt, hogy lassan nem ő lesz az egyetlen (első) nő a fiai életében. Gregor Bernadett ebben a kérdésben is nagyon elfogadó, az anyósvicceknek nem ő lesz a táptalaja, úgy tűnik: "Akit az én gyerekem szeret, azt természetes, hogy elfogadom és szeretem."

Itt a teljes interjú: