Válságban van Kulcsár Edina és Csuti házassága

Szabó András Csuti Ismert férfiak, akik nyíltan vállalják hajbeültetésüket
Vágólapra másolva!
Csuti őszintén vallott ma Instagram-posztjában arról, hogy hogyan látja a Kulcsár Edinával való házasságát.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina szépségkirálynő és Szabó András „Csuti" kapcsolata már 2016 óta tart, összeköti őket két gyermekük és számos közös munka, tévés fellépés, mint például a TV2 Ázsia Expressz első évada, ahol 2. helyezést értek el.

Szabó András Csuti Forrás: LifeTV

Sokáig úgy tűnt, hogy kapcsolatuk megingadhatatlan, azonban tavaly sokakat megdöbbentett őszinte vallomásuk arról, hogy válságban van a házasságuk. Azóta több cikkben, posztban beszéltek arról, hogy miért is van hullámvölgyben a szerelmük, de ami az újdonság: ma Csuti az Instagram-oldalán posztolt arról, hogy hol tartanak éppen:

Ugyanakkor azt sem rejtette véka alá, hogy a férfiakra olyannyira jellemző teljesítményorientáltság is szerepet kap ebben az élethelyzetben, amiben vannak a feleségével akkor, amikor mindezt egyfajta vizsgának tekinti, amin nem szeretne megbukni:

,,De úgy éreztem, tartozom nektek annyivel, hogy valamit én is mondok az éppen aktuális helyzetről! Rengeteget tanulok belőle, felismerek és a személyiségem is pozitív irányba változik, bár soha nem akartam ennyire kemény iskolába járni. Nem tudom, mennyi van még hátra a suliból, mindenesetre igyekszem jelesre vizsgázni, nem akarok megbukni, mert szeretem a tanárom."

(Csuti mai posztja itt található)