Bangó Margit vérző karral szökött ki a kórházból

Sztárszerzők Peller Mariann legbensőbb gondolatai Bangó Margit vallása kapcsán
Vágólapra másolva!
Az énekesnő számára a zene az igazi gyógyító erő.
Vágólapra másolva!

Bangó Margit úgy döntött, hogy egy hatalmas búcsúkoncert kíséretében elköszön szeretett közönségétől. Ugyan a hír hallatán sokan azt gondolták, ez azt jelenti, többé nem láthatják színpadon az előadót, ám az énekesnő most elárulta, ilyen drasztikus lépésre talán soha nem lenne képes.

"Nem tagadom, a legszebb halál lenne számomra a színpadon meghalni, de még nem erre készülök.

A lelkesedésemből azonban soha! Amit tőlem elvárnak, amit eddig megszoktak, azt a színvonalat most is megkapják az emberek, nem is enged mást a maximalizmusom. És szó sincs arról, hogy ezek után nem lépek többet színpadra. Közönség nélkül halott ember lennék. Ötven éve ez az én gyógyító erőm. És remélem, a hangom másokra ugyanilyen gyógyító hatással van. Biztos vagyok benne, hogy a felém áradó rengeteg szeretet átsegít a nehézségeken, ahogy segített abban is, hogy ilyen hamar felépültem a legutolsó két operációm után is" - mesélte.

Forrás: TV2

A hot!-nak arról is beszélt, hogy még akkor is képes volt kisurrani és koncertet adni, amikor mellrákos megbetegedés miatt feküdt kórházban.

"Sosem magamat, hanem a szeretteimet féltem. És eddig, hála Istennek, mindig meggyógyultam. Volt olyan, amikor a kórházból szöktem el, hogy odaállhassak a közönség elé.

Egyszerűen odarendeltem az autót, én pedig kisétáltam, branüllel a kezemben. Folyt a vér a karomból, de akkor is megcsináltam.

Mire visszaértem, a kórházban már mindenki engem keresett. Én nem árultam el, hogy a Gellért szállóban léptem fel, és közel három órán át énekeltem. Annyit mondtam, hogy a kertben sétálgattam."