Eltiltották a vezetéstől Bezerédi Zoltánt

Bezerédi Zoltán, Balogh Alex, baleset, gázolás, zebra
A balesetben Balogh Alex biciklije totálkárosra tört.
Vágólapra másolva!
Bezerédi Zoltán színész még tavaly júliusban gázolt el az egyik hajdúböszörményi zebrán egy biciklivel közlekedő férfit, akinek nem adta meg az elsőbbséget. A Kossuth-díjas színészt pénzbírság mellett három hónapra eltiltották a vezetéstől - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

Az elgázolt férfi, Balogh Alex elveszítette a munkáját, a rendőrségtől még egy csekket is kapott, amit be kell fizetnie, illetve a kórházban felmerült költségeket is kiszámlázták neki - írta a lap. Azóta ugyan a színészt is felelősségre vonták, de Balogh azt mondta,

Bezerédi a baleset után nem kereste meg őt,

amit elvárt volna.

Felkeresett egy ügyvéd, aki segített elintézni, hogy a színész biztosítója fizessen. A sérüléseimre 300 ezer, a tönkrement biciklim miatt pedig még 40 ezer forintot kaptam. Viszont egy 30 ezres bírságot is kiszabott rám a rendőrség, mivel a kamerafelvételek szerint az ütközéskor nem a biciklisávban haladtam, hanem a közvetlenül mellette húzódó zebrán. Ott pedig a szabály szerint le kellett volna szállnom róla - mondta a Blikknek a 21 éves férfi.

A balesetben Balogh Alex biciklije totálkárosra tört Forrás: Facebook/Blikk/ Fotó: Grnák László

Elmondása szerint a baleset idején a munkahelyén nem volt bejelentve, a társadalombiztosítás hiányában pedig a magas kórházi költségeket is ki kellene fizetnie.

Balogh Alex postán kapta meg a határozatot arról, hogy a nyomozást lezárták, Bezerédi Zoltánt pedig közúti közlekedés rendjének megzavarása szabálysértés miatt

100 ezer forintos pénzbírsággal sújtották, valamint 3 hónapra eltiltották a vezetéstől.