Megdöbbentő dolgokat hordott össze egy exatlonos szereplő

Szabó-Thomka Hanna, Exatlon
Vágólapra másolva!
A csapattársai sem értik, mi a baja pontosan Szabó-Thomka Hannának. Az első évadban remekül versenyzett, negyedik lett a nőknél, most viszont semmi motivációja nincs, mintha eltévedt volna. 
Vágólapra másolva!

Szabó-Thomka Hanna az első évadban versenyzett, gyors és ügyes volt, negyedik lett a nők között. Tudta, milyen műsorba tér vissza, azt is tudta, kikkel megy ki Dominikára, mégis, csak árnyéka önmagának, semmi motivációja nincs, nem is érdekli, hogy nyer-e vagy veszít, ez pedig teljesen érthetetlen, amikor körülötte mindenki megfeszül a pontokért. "Bocsánatot kérek a csapattól, hogy így teljesítek a napokban... de a testem nem azt csinálja, amit szeretnék.

Egy olyan futam kéne, ami kizökkent. A mai napon végre sikerült érzelmet kiváltania a játéknak. Az oké, hogy méreg volt, mert nem sikerült, de legalább érzelem... Mintha éreztem volna, hogy picit érdekel most már a játék, hogy én itt vagyok, és igazából lehet ez jó. Hagyok magamnak még időt" - nyilatkozta este, ez előnyért folyó játék, a hetedik versenynap után. A 2022-es évadban 12 futamából csak négyet nyert, ennél ő sokkal többre képes.

Szabó-Thomka Hanna, Exatlon tv2

Más is foglalkoztatja az Exatlon-nézőit, mégpedig a Mischinger Péter körüli botrány. Erről itt olvashat bővebben, alább pedig szavazzon:

Szavazzon!

Kinek volt igaza az exatlonos vitában?