10-7-re a Bajnokok nyerték a második végjátékot, így két lány párbajozni fog a Kihívók közül is. Az első végjátékon kiderült, hogy Szandinak biztos bizonyítania kell, a kékeknél Hanna statisztikája a legrosszabb. A Kihívó csapatból a férfiak nem hoztak pontot csütörtökön, alább rövid elemzésük. 

Mischinger Péter: "Nem gondolom, hogy itt mély okokat kell keresnünk, de főként a saját nevemben tudok nyilatkozni. Nehéz úgy játszani, hogy ismeretlenek a pályák, és sok ellenfél sokkal rutinosabban fut ezeken a pályákon. Továbbra is azt gondolom, hogy a kék lányok erősebbek, ügyesebbek, mint a pirosak, főleg azok, akik párbajra kerülhetnek. Így bízom abban, hogy a mi lányaink ott is sokkal eredményesebbek lesznek. Szerintem képesek megugrani ezt a feladatot, és egyben marad a csapat, ha ez így lesz, akkor csak erősít majd minket, viszont ha hazamegy valaki, az szerintem biztosan konfliktusokat fog szülni."

Rozs Gergely, Exatlontv2

Rozs Gergely: "Elég összetett volt ez a pálya, nem is veszélytelen, ettől függetlenül az ügyességi nem volt nagyon nehéz, viszont annyi felé kellett figyelnünk, hogy nem sikerült jól teljesítenünk. Láttam a lányokon egy minimális csalódottságot, de szerintem nem miattunk. Talán azt hitték, hogy ismét esztelenül mentem, mert egy futam után ismét a dokinál kötöttem ki, pedig tényleg próbáltam fejben összeszedni a dolgokat, de sajnos így sikerült. Remélem, hoy ezt majd helyre tudjuk tenni. A lányokon hatalmas határozottságot és motivációt látok, biztos, hogy minden erejükkel azon dolgoznak majd, én pedig a pálya széléről minden meglátásommal segítem majd őket."

Bálint és Nagy Rékatv2

Herczeg-Kis Bálint: "Nekem soha nem tartozott az erősségeim közé a kosárlabda típusú ügyességik, és ez most is beigazolódott. Ez egy újabb lecke volt számomra, hogy gyakorolnom kell ezeket a dobásokat, mert nem szeretnék ezen a területen sebezhető lenni. Szerintem nem gondolják a lányok, hogy ezt direkt csináltuk volna, hiszen jó a csapatunk, és szeretnénk, ha nem kellene senkit elveszítenünk. Ők is látták rajtunk a küzdést, de ennek ellenére sajnos ebben gyengébbek voltunk, a jövőben igyekszünk ezen változtatni. Szerencsére ki merem jelenteni, hogy nagyon erős lány csapatunk van, egyenként is erősek, így nem féltem őket. Akármelyik kék lány megy párbajozni, vissza fog jönni."